Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Zijden sjaals bedrukken

Zijden sjaals laten bedrukken?

Bij ons heeft u eindeloze mogelijkheden voor het bedrukken van zijden sjaals. Wij ontwerpen graag unieke sjaals waarin uw wensen optimaal tot hun recht komen. Vanaf 10 stuks is het overigens al mogelijk om uw sjaals te laten bedrukken! Vanaf 50 sjaals is het al mogelijk om de sjaals geheel op maat te laten maken!

Mail ons uw gewenste kleur, eventueel uw logo, het type sjaal en verdere wensen. Dan sturen wij u binnen 2 werkuren vrijblijvend uw ontwerp met offerte. Na goedkeuring kunnen bedrukte sjaals overigens al met een levertijd van 1 á 2 weken geleverd worden. Bij het op maat maken van sjaals hanteren we een levertijd van 3 á 4 weken! 

Direct ontwerp aanvragen

1. Kleur

Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw sjaals? Geen enkel probleem. We hebben een ruim assortiment aan zijden en polyester sjaals. Daarnaast kunnen we alle kleuren exact matchen vanaf 50 stuks door de sjaals op maat te laten maken. Als u ons het kleurnummer laat weten zullen we dit in het ontwerp verwerken. Overigens is het ook mogelijk bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld stropdassenstrikkenbretels, pochetten of overige accessoires te leveren.

2. Logo

Om eenheid te creëren met een uniforme uitstraling is het interessant om zijden sjaals te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruik op: beurzen, voor uw vereniging/ team of wellicht voor in de hospitality als stewardess sjaal voor hostesses. Om de uniformiteit verder te benadrukken kunt u een logo naar wens laten bedrukken op een door u gekozen plek. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke opties voor het bedrukken van uw logo (1. Logo Horizontaal Rechtsonder  2. Logo Schuin All-Over 3. Logo Schuin Rechtsonder).

Sjaals bedrukken NL

 Voor referenties van projecten uit het verleden verwijzen we u graag naar dit overzicht.

3. Type sjaal

Naast zijden sjaals in diverse formaten (53*53cm, 70*70cm en 25*160cm) kunt u bij ons ook polyester sjaals laten bedrukken in diverse formaten (70*70cm en 25*160cm). Het meest geschikte type sjaal is afhankelijk van de toepassing, 53*53cm staat echter bekend als de “stewardess sjaal” en is het meest gebruikte formaat!   

 

4. Materiaalkeuze sjaal

Bij het maken van sjaals wordt gekozen uit zijde of polyester. Zijde is een luxer materiaal wat doorgaans kwetsbaarder is. Terwijl polyester iets minder luxe oogt en aanvoelt, maar meer kan verdragen. Polyester is overigens aantrekkelijker geprijsd. Graag doen we u voor sjaals uit zowel zijde of polyester een passend voorstel. Voelt u zich vrij om samples op te vragen van voorgaande producties of een proefsjaal te laten maken.

 

5. Overige mogelijkheden

Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld uw sjaal laten voorzien van een eigen label of in een cadeauverpakking laten verpakken, dan behoort dit tot de mogelijkheden. We laten ons graag door u verrassen!

 

Bij het bedrukken van sjaals geldt een termijn van 1-2 weken na uw goedkeuring. Spoedopdrachten zijn bij ons ook mogelijk op aanvraag, aarzel niet om hiernaar te informeren!

 

Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro
Mooie stropdassen werden per omgegaan direct verstuurd mijn dank voor de correcte verzorging
J.v.d.Berg

Betaal veilig online

×