Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
 • Sinds 2004 dé Specialist
 • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
 • Binnen 30 dagen retourneren
 • Óók zakelijk bestellen

Stropdassen op maat weven

Wilt u graag een nieuwe stropdas laten ontwerpen voor uw bedrijf of vereniging? Wij zijn u graag van dienst met custom geweven stropdassen en eventueel bijbehorende accessoires als pochetten, manchetknopen, of matching damesshawls. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden om gepersonaliseerde stropdassen te ontwerpen. Bekijk ook onze referentiepagina voor een overzicht van onze projecten.

Wij maken het u graag gemakkelijk. Mail ons eenvoudigweg uw logo en wij maken vrijblijvend en kosteloos enkele digitale schetsen.

Direct offerte aanvragen

Stropdassen weven:

Custom stropdassen gebaseerd op onze voorraadcollectie

Heeft u een stropdas naar wens in onze voorraad collectie gevonden? Vanaf 30 stuks kunnen wij deze stropdas confectioneren in uw PMS kleur. Wilt u de stropdas graag van uw logo voorzien hebben? Vanaf 30 stuks weven wij de stropdas op maat, waarbij uw logo wordt mee geweven in de stof. Onder de 30 stuks is het mogelijk de stropdas te voorzien van uw logo door middel van bedrukking.

 • Minimum afname: 30 stuks
 • Levertijd: 3 weken

Stropdassen custom voorraadcollectie

Custom stropdassen gebaseerd op nieuw ontwerp

Onze design afdeling verrast u graag met een ontwerp van stropdassen met logo in uw huisstijl. Al uw wensen kunnen vertaald worden naar een persoonlijke bedrijfsstropdas of verenigingsstropdas. Het logo kan op 1 plek of all over geplaatst worden. 

 • Minimum afname: 30 stuks
 • Digitale schets: 2 werkuren
 • Proefstropdas: 3 tot 4 weken
 • Levering bestelling: 3 tot 4 weken na goedkeuring proefdas

Nieuw ontwerp

Custom stropdas met all over logo 

Bij een all over dessin wordt het logo repeterend gelijkmatig in de stof opgenomen. Er zijn verschillende manieren om het logo in de stropdas te verwerken om de subtiliteit van het dessin te waarborgen. Bij de stropdas links is het logo ton sur ton in de stof geweven, waardoor het logo enkel te zien is door verschil in weefstructuur en niet door het verschil in kleur. Ook is het mogelijk om het logo zo klein op te nemen dat het van veraf niet opvalt dat het om een logo gaat maar om een speels dessin. Daarbij is het uiteraard mogelijk het logo op 1 plaats wat groter terug te laten komen, bijvoorbeeld rechts onderin de stropdas. 

All over logo2

Custom stropdas met geplaatst logo 

Bij de stropdas aan de linkerkant heeft de klant ervoor gekozen het beeldmerk all over in de stropdas op te nemen en het logo geplaatst te laten verschijnen. Met een "geplaatst logo" wordt bedoeld dat het logo op 1 plek wordt opgenomen. Een veel gebruikte locatie is rechts onderin de stropdas, maar ook een logo op borsthoogte behoort tot de mogelijkheden. Heeft u minder dan 30 stropdassen nodig? Vanaf 10 stuks is het mogelijk stropdassen van een geplaatst logo te voorzien door middel van bedrukking. Meer informatie over stropdassen bedrukken.

Geplaatst logo

Custom label met uw logo

Een custom geweven label met uw logo is een prachtige manier om de stropdas verder te personaliseren. De labels worden onder de passantino (lusje aan de achterkant van de stropdas) geplaatst. Labels worden standaard geweven in een oplage van 1000 stuks. Bij een repeat order worden labels kosteloos in de stropdassen geplaatst.

 • Digitale schets: 2 werkuren
 • Proeflabel: 3 weken
 • Levering bestelling: 3 weken

Custom label logo

Custom verpakking

Wilt u uw relaties of medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? De stropdassen kunnen geleverd worden in een luxe giftbox. Een zwart doosje met een met stropdassenstof bekleed scharnierdeksel. Meer over verpakkingsmogelijkheden.

 • Bestelbaar in combinatie met stropdassen
 • Levertijd: 3 weken  

Custom verpakking

It was good for my dinner
Abraham
kwalitatief uitstekende das aangeschaft! Voor een zeer scherpe prijs.
Kevin
Kwaliteit top. Kleuren op de foto komen goed overeen met de werkelijkheid.
Souf
2e keer dat ik hier een strik heb besteld, net als de vorige keer ben ik ook deze keer erg tevreden over wat ik heb ontvangen.
Michael Prager

Verwerking bestelling bij Bretelswinkel lijkt mijn goed. Direct over bestelling geïnformeerd.

Joop Vreugdenhil
Geweldige service en mooie producten. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Carolien Monteiro

Betaal veilig online

×