Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stropdassen bedrukken

Kwalitatief en snel stropdassen bedrukken

Wil je snel en kwalitatief stropdassen bedrukken met een logo? Wij bieden je de mogelijkheid stropdassen uit onze voorraadcollectie te laten bedrukken met je logo. Ook bijpassende accessoires als pochetten en damesshawls kunnen van een bedrukking voorzien worden. Minimale afname is 10 stuks.

Direct offerte aanvragen

Vrijblijvend ontwerp

Mail ons je logo en wij sturen je vrijblijvend een digitale opzet van de gewenste stropdas met logo. Indien je wenst sturen we graag de gewenste stropdas vrijblijvend op zicht toe. Zo kun je je een goed beeld vormen van de kwaliteit en de kleur van de stropdas.

Stropdassen bedrukken middels zeefdruk

Zeefdruk is toepasbaar op zowel polyester als zijden stropdassen. Logo's in 1 kleur zijn uitstekend geschikt voor deze methode. Het bedrukken van een 2-kleuren logo is enkel mogelijk indien de kleuren elkaar niet raken.

  • Minimum afname: 10 stuks
  • Levertijd: 2 weken

Stropdassen Bedrukken Paars 2Stropdassen Bedrukken Rood 2Stropdassen Bedrukken Bruin 2

Stropdassen Bedrukken Paars   Stropdassen Bedrukken Rood   Stropdassen Bedrukken Bruin

Stropdassen bedrukken middels digitale transfer

Heb je een logo bestaande uit meer dan 2 kleuren? De stropdassen kunnen dan bedrukt worden met een digitale transfer. Zowel zijde als polyester stropdassen kunnen met deze techniek voorzien worden van een logo.

  • Minimum afname: 10 stuks
  • Levertijd: 2 a 3 weken

Stropdassen Zwart close     Stropdassen Zwart rood close up

Textieldrukker

Goed om te weten is dat we met een professionele textieldrukker samenwerken zodat we altijd beschikken over de nieuwste technieken voor de mooiste bedrukkingen!

Stropdassen bedrukken met all over logo

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is stropdassen van een all over logo-dessin te voorzien. Het logo wordt dan repeterend op de stropdassen geplaatst. Helaas is dit middels bedrukking niet mogelijk. Wil je graag een stropdas met een all over logo dan kunnen wij deze op maat weven bij afname van een minimum aantal van 30 stuks.

Proefdas

Je ontvangt van ons altijd een digitale schets met de drukspecificaties. Na goedkeuring van deze schets wordt direct overgegaan tot bedrukking. Een proefdas leveren wij niet standaard. In overleg kan deze uiteraard toegestuurd worden, hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. Een voorbeeld van een bedrukte stropdas kan uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend op zicht toegestuurd worden.

Bestelling is prima ontvangen!
Willem Stroo
Goede kwaliteit strik en bijbehorend pochet,snel geleverd via normale post
Laurens
Snelle levering. Bretels van hoogstaande kwaliteit.
Pieter Kersten
Solide bretels
Sjouke Visser

mooie stropdas voor een nette prijs

Leo Smit
De kwaliteit van de bretels is erg goed!
Alles werd netjes en snel geleverd, daarnaast was alle relevantie informatie vanuit Bretelswinkel.nl duidelijk geleverd.
aarnaud Vries

Betaal veilig online

×