Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Onze projecten en referenties

De mogelijkheden van custom stropdassen en shawls zijn eindeloos. Op deze pagina vindt u een greep uit de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen maken. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag met een digitaal ontwerp en scherpe offerte.

Stropdas met bijpassende shawl in zijde

Stropdas met bijpassende shawl voor Vaillant. Het betreft een digital printed zijden shawl en zijden geweven jacquard stropdas. Ook uw eigen stropdas-shawl set? Zie voor meer informatie de pagina stropdassen en shawls

gepersonaliseerde stropdas en shawl

Stropdas en bijpassende shawl in polyester

Voor de Metro in België (bekend als de Makro in Nederland) hebben wij een polyester stropdas met logo gecentreerd op borsthoogte en een bijpassende digital printed polyester shawl met all over logo-dessin gerealiseerd.

stropdas en shawl met logo

Stropdas en bijpassende shawl

Deze stropdas en shawl zijn uitgevoerd in zuiver zijde. Het logo komt repeterend op de zijden shawl terug, om de stropdas subtiel te houden is het logo enkel horizontaal onderin geplaatst.

stropdas en shawl met logo

Zijden stropdas en bijpassende shawl

Voor Terumo hebben wij een in de huisstijl kleuren van de klant een stropdas met bijpassende shawl ontwikkelt. Het logo komt geplaatst op de stropdas en shawl terug.

stropdas shawl logo

 

Pochet en vlinderstrik met logo

Deze prachtige pochet en bijpassende voorgestrikte vlinderstrik zijn ontworpen voor Heineken. In de kleur en stijl van het biermerk.

pochet vlinderstrik logo

Stropdas met geschenkdoosje

Deze stropdas is gemaakt voor een beroemde golfclub in Monaco. Het deksel van het doosje is bekleed met dezelfde stof als waar de stropdas in is uitgevoerd. 

stropdas doosje

Zijden stropdas met bijpassende zelfstrikker

Voor deze klant hebben wij de huisstijl kleuren in de stropdas en zelfstrikker terug laten komen. Door het eenvoudige dessin komt het logo goed tot zijn recht.

Strikken met logo3

Stropdas met logo op borsthoogte

Custom geweven stropdassen met het logo geplaatst op borsthoogte. De linker twee stropdassen zijn uitgevoerd in een actuele breedte van 7,5 cm, de stropdas rechts is uitgevoerd in een slanke modieuze snit van 6 cm.

stropdassen met logo op borsthoogte

 

Stropdas met logo all over

Custom geweven stropdassen uit zuiver zijde met een repeterend dessin. Bij de linker stropdas is het beeldmerk van de klant all over in de stof mee geweven met het logo op borsthoogte. Bij de middelste en rechterstropdas verschijnt het logo over de gehele stropdas.

stropdassen met all over logo

Stropdas met geplaatst logo

Bij deze stropdassen is het logo rechts onderin gepositioneerd. Bij de linkerstropdas is daarnaast het beeldmerk van de klant subtiel all over mee geweven in de fond. Doordat het beeldmerk (een lichtflits) in ton sur ton is gedaan valt het beeldmerk enkel op door verschil in weefstructuur.

stropdas met logo rechtsonder 0

Custom geweven satijn stropdassen

Welke weefwijze u ook wenst, wij kunnen elke gewenste structuur uitvoeren. Deze stropdas zijn zo glad geweven dat de stof 'satijn' genoemd wordt. Deze stropdassen zijn uitgevoerd in satijn zijde, ook polyester zijde behoort tot de mogelijkheden. Bij de rechter stropdas wisselen verticaal geribde witte banen de satijn blauwe fond speels af.

custom stropdassen satijn

Custom geweven polyester stropdassen

Deze polyester custom geweven stropdassen zijn uitgevoerd in de verenigings- en bedrijfskleuren van de klant. Het beeldmerk is in repeterende banen opgenomen in de stof, het logo kan zowel horizontaal als diagonaal in de stropdas onderin worden opgenomen.

polyester stropdassen met logo

 

Zijden stropdas in all over dessin

Bij deze prachtige custom geweven stropdassen is het logo subtiel in de stof verwerkt. De linkerstropdas is een satijn zijden stropdas met het logo van de klant als strepen in de stof ton sur ton geweven. De rechter stropdas is ontworpen voor de Nederlandse Volleybal Bond, het logo is subtiel als dessin in de stropdas verwerkt.

zijden stropdas met logo

 

Geweven stropdassen met geplaatst logo onderin

Bij deze uni zijden geweven stropdassen is het logo rechts onderin verticaal of horizontaal in de stof geweven. Effen stropdassen zijn uitstekend combineerbaar bij vele outfits. 

stropdassen met logo rechts onderin

 

Gestreepte custom geweven stropdassen

Deze gestreepte jacquard geweven stropdassen zijn uitgevoerd in de PMS kleuren van de klant. Het logo is subtiel rechts onderin mee geweven. 

gestreepte stropdassen logo

 

Custom geweven stropdassen in zijde

Deze zuiver zijden jacquard geweven stropdassen zijn op maat uitgevoerd voor onze klanten. De rechter stropdas heeft een achterbeen in een contrasterende kleur, voor een prachtige persoonlijke touch. 

stropdas logo op maat

 

Stropdas in bijzonder dessin

Voor het Noord Nederlands Orkest hebben wij het logo op een bijzondere positie gepositioneerd, zodanig dat het logo subtiel maar toch opvallend verschijnt. Voor de Duitse politie hebben wij een passende stropdas met de 3 strepen van de Duitse politie ontworpen.

stropdassen logo 0 

Zijden stropdassen met geplaatst logo

De middelste en rechter stropdas zijn uitgevoerd in een prachtige weefstructuur, waardoor de stropdas effen lijkt maar in werkelijkheid niet is. De logo's zijn op subtiele wijze rechts onderin gepositioneerd. 

stropdassen met logo weven

 

Stropdas met logo op borst

Een geweven stropdas met logo op borsthoogte is een goed idee voor bedrijven en verenigingen die graag een gilet bij de stropdas combineren. Zo steekt het logo boven het gilet uit.

stropdas logo borst

 

Stropdas met logo in baan

Deze stropdassen zijn een goed voorbeeld van de uitgebreide dessin-mogelijkheden. Het logo is in een baan uitgelicht, waardoor de stropdas een speelse uitstraling krijgt. 

stropdas met logo in baan

 

Stropdas met custom geweven label

Alle stropdassen kunnen uiteraard voorzien worden van een custom geweven label aan de achterkant van de stropdas.

stropdas label

 

Stropdassen met logo bedrukking

Een snelle manier om stropdassen van een logo te voorzien is bedrukking. Bedrukkingen kunnen zowel uitgevoerd worden in 1 of 2 kleuren (zeefdruk) of full colour (digital transfer). Beide technieken kunnen op zowel zijden als polyester stropdassen toegepast worden.

stropdassen logo bedrukken

Stropdassen met digital transfer

Voor logo's met kleine details of met kleurverloop is digital transfer een uitstekende keuze. Tot in de kleinste details wordt uw logo haarscherp weergegeven op de stropdas. Meer informatie over stropdassen met logo bedrukking.

stropdas met digital transfer

Stropdassen met zeefdruk

Voor logo's in 1 kleur of logo's bestaande uit 2 of 3 kleuren die elkaar niet raken, is zeefdruk een voordelige en snelle keuze. 

 

Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro
Mooie stropdassen werden per omgegaan direct verstuurd mijn dank voor de correcte verzorging
J.v.d.Berg

Betaal veilig online

×