Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stropdassen met logo

Stropdassen met Logo header

Of u nu op zoek bent naar bedrijfsstropdassen en/of sjaals voor evenementen of beurzen, relatiegeschenken of personeelsstropdassen, met enthousiasme ontwerpen wij stropdassen in uw huisstijl. Laat u verrassen over de mogelijkheden van dessins, weefwijzen en cadeauverpakkingen en mail ons voor meer informatie. Geheel vrijblijvend en kosteloos doen wij u enkele digitale schetsen met uw logo en een aantrekkelijke offerte toekomen. Eerst even rondkijken? Bekijk bijvoorbeeld hier onze projecten.

Direct offerte aanvragen

Stropdas met logo ontwerpen

Wij ontwerpen stropdassen en sjaals voor bedrijven en verenigingen al vanaf 10 stuks. Dassen kunnen met een logo voorzien worden door middel van bedrukking (v.a. 10 stuks) of door middel van het op maat weven (v.a. 30 stuks), waarbij het logo wordt mee geweven in de stof. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u uw logo all over geplaatst hebben of juist op 1 plek gepositioneerd, of wilt u een label aan de achterkant met uw logo of de tipping (het driehoekje aan de achterkant in de punt van de stropdas) in uw huisstijl? Alles is mogelijk. Bekijk de mogelijkheden van stropdassen bedrukken, stropdassen op maat weven en stropdassen met bijbehorende shawls hieronder:

Werkwijze

Mail ons uw logo en laat u verrassen door onze designafdeling. Samen met u nemen wij uw wensen en mogelijkheden door en ontwerpen wij vrijblijvend en kosteloos een prachtige digitale das die uw huisstijl vertegenwoordigd. Zodra de schets naar wens is wordt deze omgezet in een live proefdas - zodat u de das rustig kunt ervaren, beoordelen en samen met uw collega's tot een keuze kunt komen - waarna uw bestelling in productie wordt genomen. De levertijden lopen uitéén van 1 dag voor stropdassen zonder logo, 2 weken voor dassen met een logo bedrukking en circa 8 weken voor custom geweven dassen.

Stropdassen met logo werkwijze

Sjaals met logo

In onze collectie hebben wij van een groot aantal stropdassen bijpassende sjaals op voorraad. Op eenvoudige en snelle wijze kunnen wij deze van uw logo voorzien. Meestal is dat binnen 2 weken. Maar wilt u een volledig eigen ontwerp in uw huisstijl? Ook dat behoort dat de mogelijkheden. Houdt u rekening met een langere levertijd van 3 tot 4 weken voor een proefexemplaar en 3 tot 4 weken voor levering van de bestelling.

Sjaals met logo 2022

Onze service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Welke vraag u ook heeft, wat uw wensen ook zijn, wij proberen u van de beste service te voorzien. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er alles aan gelegen om u 100% tevreden te laten zijn met zowel het eindproduct als ook met onze vriendelijke en snelle service. 

Snelle levertijden

Heeft u snel stropdassen met logo nodig? Door onze grote voorraden heeft u uw stropdassen de volgende werkdag al in huis, ook in grote aantallen. Wilt u daarnaast op een snelle manier de stropdassen van een logo voorzien? Dan kunnen we u razendsnel van dienst zijn met bedrukking. Standaard is de levertijd 2 weken, maar een spoedbestelling kunnen wij binnen 1 week uitleveren.

Aantrekkelijke prijzen

We vinden het niet alleen belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit van onze stropdassen en andere accessoires maar ook over de prijs. Wij zorgen er dan ook voor u altijd te verrassen met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro
Mooie stropdassen werden per omgegaan direct verstuurd mijn dank voor de correcte verzorging
J.v.d.Berg

Betaal veilig online

×