Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Mondkapjes groothandel

Bent u op zoek naar stoffen mondkapjes in grote aantallen voor uw personeel, uw klanten of wellicht voor de minima in uw gemeente? Stropdassenwinkel biedt u een uitgebreide collectie stoffen mondkapjes welke direct uit onze grote voorraad leverbaar zijn. Wij produceren in Nederland waardoor wanneer we snel extra kunnen produceren. Als groothandel bieden wij aantrekkelijke staffelprijzen. 

Mondkapjes groothandel NL 

Stropdassenwinkel is uw mondkapjesgroothandel

Onder de naam E.L.Cravatte zijn wij actief in 13 landen, waardoor wij in grote aantallen produceren en tegen scherpe prijzen direct uit voorraad kunnen leveren. Desgewenst kunnen de mondkapjes bedrukt worden (vanaf 10 stuks). Onze stoffen mondkapjes worden voor de groothandel standaard in een zipzakje geleverd. Mocht u andere wensen hebben qua personalisatie of verpakkingsmogelijkheden, laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

Wat maakt onze mondkapjes onderscheidend?

Sinds april 2020 zijn we actief in de mondkapjes, inmiddels is de concurrentie toegenomen en komt er steeds meer verschil in de beschikbare kwaliteiten wat vergelijken lastig kan maken. Onderscheidend aan de E.L. Cravatte katoenen mondkapjes is dat:

  • De mondkapjes zijn gemaakt van ten minste 215 grams katoen (wordt normaal gesproken gebruikt voor de productie van doktersjassen);
  • De mondkapjes worden in Nederland gemaakt in naaiateliers die normaal gesproken onder andere maatwerk leveren voor bruiloften en nu veel minder werk hebben. Door de mondkapjes blijven de kleermakers aan het werk.

Mocht u op zoek zijn naar een “andere” kwaliteit dan de E.L. Cravatte kwaliteit, dan helpen we u hier uiteraard ook graag mee. Ook in Zuid-Europa hebben we contacten met gerenommeerde ateliers.

Levering direct uit voorraad

Vrijwel alle mondkapjes op onze website zijn via de stoffen mondkapjes groothandel in grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. Bel ons gerust voor meer informatie op 071 30 319 45 of stuur een email naar info@stropdassenwinkel.nl. Wij helpen u graag verder.

 

super snelle levering
J.M.G. Hage
Fijne, overzichtelijke site. Mooie, kwalitatief hoogstaande producten. Fijne telefonische service en prima zakelijke dienstverlening. Snelle levering.
Joke Scholtens Weert
Super mooie stropdas! Binnen 1 dag geleverd en ook nog een handgeschreven kaartje erbij!
Heel blij mee, bedankt :)
Beau Scheenstra
Gerben
Snelle service en goede kwaliteit stropdas
Ik ga er zeker voor de tweede keer bestellen
Gerard Klunder

Een nette webshop. De fotografie is productecht en daarmee ook kleurecht. Betaling was gemakkelijk te voldoen en de levering werd ook goed verzorgd. Ik had van een product eerst vier stropdassen besteld en later moest ik er nog twee bij hebben. Over een periode van een aantal dagen was het artikel met €1,-gestegen. 

Mariska

Betaal veilig online

×