Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Vragen met betrekking tot katoenen mondkapjes

Op deze pagina vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen met betrekking tot de katoenen mondkapjes die wij aanbieden. Mochten er na het lezen van deze veel gestelde vragen nog vragen zijn, horen wij dat natuurlijk graag. Je kunt dan het beste contact met ons opnemen


Wil je weten welke katoenen en wasbare mondkapjes wij in ons assortiment hebben? Klik dan hier!

TIPS

Doe het mondkapje zo min mogelijk af en weer aan. Zet het mondkapje bij voorkeur thuis al op. Als je het mondkapje af moet zetten probeer deze dan zo min mogelijk aan te raken aan de voorkant of binnenkant. Gebruik voor het op en af zetten van het mondkapje zo veel mogelijk het elastiek. Was en reinig je handen grondig alvorens je het mondkapje aantrekt en afdoet. Zorg dat het mondkapje goed de neus en de mond bedekt. Bewaar de mondkapjes niet in de koelkast of vriezer, dit helpt niet om het te steriliseren. 

Mondkapjes; wat weten we nu?

Inmiddels hebben wij de grootste drukte achter de rug met betrekking tot de wasbare mondkapjes die wij aanbieden. Gelukkig zijn deze nu voldoende voorradig en kunnen wij waar nodig snel bij produceren. Wij hebben veel dankbetuigingen, vragen en feedback ontvangen van onze klanten. Dank daarvoor. Hiervoor hebben wij een nieuwe pagina aangemaakt waar je nóg meer informatie kunt vinden over mondkapjes! 

Beschermt een katoenen mondkapje mij tegen het Coronavirus?

Hoe lang kan ik een katoenen mondkapje dragen?

Moet ik een filter gebruiken?

Wanneer kan ik het filter vervangen?

Hoe lang gaat een katoenen mondkapje mee?

Hoe steriliseer ik mijn katoenen mondkapje?

Hoe bewaar ik mijn katoenen mondkapje?

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×