Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Vragen met betrekking tot katoenen mondkapjes

Op deze pagina vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen met betrekking tot de katoenen mondkapjes die wij aanbieden. Mochten er na het lezen van deze veel gestelde vragen nog vragen zijn, horen wij dat natuurlijk graag. Je kunt dan het beste contact met ons opnemen


Wil je weten welke katoenen en wasbare mondkapjes wij in ons assortiment hebben? Klik dan hier!

TIPS

Doe het mondkapje zo min mogelijk af en weer aan. Zet het mondkapje bij voorkeur thuis al op. Als je het mondkapje af moet zetten probeer deze dan zo min mogelijk aan te raken aan de voorkant of binnenkant. Gebruik voor het op en af zetten van het mondkapje zo veel mogelijk het elastiek. Was en reinig je handen grondig alvorens je het mondkapje aantrekt en afdoet. Zorg dat het mondkapje goed de neus en de mond bedekt. Bewaar de mondkapjes niet in de koelkast of vriezer, dit helpt niet om het te steriliseren. 

Mondkapjes; wat weten we nu?

Inmiddels hebben wij de grootste drukte achter de rug met betrekking tot de wasbare mondkapjes die wij aanbieden. Gelukkig zijn deze nu voldoende voorradig en kunnen wij waar nodig snel bij produceren. Wij hebben veel dankbetuigingen, vragen en feedback ontvangen van onze klanten. Dank daarvoor. Hiervoor hebben wij een nieuwe pagina aangemaakt waar je nóg meer informatie kunt vinden over mondkapjes! 

Beschermt een katoenen mondkapje mij tegen het Coronavirus?

Hoe lang kan ik een katoenen mondkapje dragen?

Moet ik een filter gebruiken?

Wanneer kan ik het filter vervangen?

Hoe lang gaat een katoenen mondkapje mee?

Hoe steriliseer ik mijn katoenen mondkapje?

Hoe bewaar ik mijn katoenen mondkapje?

super snelle levering
J.M.G. Hage
Fijne, overzichtelijke site. Mooie, kwalitatief hoogstaande producten. Fijne telefonische service en prima zakelijke dienstverlening. Snelle levering.
Joke Scholtens Weert
Super mooie stropdas! Binnen 1 dag geleverd en ook nog een handgeschreven kaartje erbij!
Heel blij mee, bedankt :)
Beau Scheenstra
Gerben
Snelle service en goede kwaliteit stropdas
Ik ga er zeker voor de tweede keer bestellen
Gerard Klunder

Een nette webshop. De fotografie is productecht en daarmee ook kleurecht. Betaling was gemakkelijk te voldoen en de levering werd ook goed verzorgd. Ik had van een product eerst vier stropdassen besteld en later moest ik er nog twee bij hebben. Over een periode van een aantal dagen was het artikel met €1,-gestegen. 

Mariska

Betaal veilig online

×