Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Zó vier jij dit jaar Koningsdag!

stropdas koningsdag oranje

Je eigen verjaardag steekt maar schril af bij het feestje van onze koning. Aanstaande vrijdag gaan we de straat op om de verjaardag van Willem-Alexander te vieren. Ben jij er al klaar voor? Of je nu jaarlijks je overbodige huisraad aan de man probeert te brengen of een zonnig pleintje in de stad opzoekt met je vrienden. Wat je ook gaat doen, er moeten voorbereidingen getroffen worden. Oranje tompoezen, kratten bier, Hollandse vlaggen en oranje gadgets worden in huis gehaald, Nederland staat jaarlijks op zijn kop om Koningsdag te vieren.

Maak indruk met oranje accessoires, the stylish way!

Moet jij dit jaar werken? Maak dan indruk met een oranje stropdas! Ook een goed idee als je in het feestgedruis indruk wilt maken bij de dames. En natuurlijk een ludiek idee als je in de aanloop naar koningsdag je stempel alvast wilt drukken op kantoor? Liever geen das maar wil je wel ludiek en gekleed verschijnen? Als subtiel detail kun je ook een oranje pochet in je borstzak schuiven. Of wat dacht je van een oranje vlinderstrik of een paar oranje bretels? Laat je hieronder inspireren en maak dit jaar een oranje indruk the stylish way!

 

 

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro

Betaal veilig online

×