Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Wat is de juiste lengte van jouw stropdas?

De juiste lengte van de stropdas

Een stropdas is een echte eye-catcher en hiermee wil je geen flater slaan. De keuze aan stropdasknopen is eindeloos, maar er is éen belangrijke regel binnen stropdassenland en dat is de lengte van jouw stropdas!

Een normale stropdas heeft een totale lengte van +- 150 cm. Dit is voor mannen met een lichaamslengte tot 199 cm een uitstekende keuze. Voor mannen die langer zijn dan dat, hebben wij op stropdassenwinkel.nl ook extra lange dassen. Deze stropdassen zijn 165 cm.

De knoop van de stropdas heeft invloed op de uiteindelijke lengte van jouw das. Houd hier rekening mee. Zo heeft een enkelvoudige stropdasknoop minder stof nodig dan bijvoorbeeld een dubbele Windsor-knoop.

Voordat je begint aan het knopen van de stropdas adviseren wij de bovenste knoop van je overhemd open te zetten en de kraag omhoog. Wanneer je jouw stropdas knoopt, is het belangrijk dat het puntje van de das ongeveer 1 cm boven de riem hangt. Het achterbeen van de das mag niet onder de punt vandaan komen.

Is de das inmiddels goed geknoopt, sluit dan de bovenste knoop van jouw overhemd en vouw de kraag weer naar beneden. Trek dan de das voorzichtig aan.

Blog lengte stropdas

Ben jij (nog) niet zo handig in het knopen van een stropdas? In onze dassengids vind je allerlei soorten knopen met duidelijke instructies. In een handomdraai heb jij jouw das dan goed geknoopt.

 

Veel succes!

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×