Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Warme Winter Actie

gratis stropdas

Niets zo fijn op koude dagen als een warme comfortabele, kriebelvrije trui die ook nog eens koel aan voelt als binnen de verwarming aan staat. Deze luxe Profuomo trui is gemaakt van hoogwaardige Merinowol welke beschikt over een uitstekende ventilerende werking en geen vocht vast houdt. Dankzij de elastische Merionowol heeft de trui altijd een optimale pasvorm en voelt hij aangenaam zacht aan. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen (V-Hals, O-hals en cardigan).

Ontvang tijdens onze Warme Winter Actie een gratis effen zijden E.L.Cravatte stropdas t.w.v. € 17,50 naar keuze cadeau bij aankoop van een Profuomo trui t.w.v. € 79,95. Bij het plaatsen van je bestelling kun je in het opmerkingenveld eenvoudig aangeven welke effen stropdas je graag cadeau wilt ontvangen. Bekijk hier onze collectie effen stropdassen. Bekijk hier onze collectie Profuomo truien.

De Actievoorwaarden

  • Bij het retourneren van je bestelling dient de gratis stropdas ook geretourneerd te worden.
  • De stropdas kan niet ingewisseld worden voor geld.
  • De stropdas kan niet geruild worden indien de kleur niet naar wens is. Uiteraard wel indien de stropdas een weeffout bevat.
  • De gratis stropdas kan niet met terugwerkende kracht verkregen worden.
  • Deze actie loopt tot 31 februari 2014.

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×