Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Vier koningsdag met een vorstelijk oranje stropdas!

oranje stropdas

Het zal even wennen zijn, maar vanaf nu is 30 april geen oerhollands koninginnedag-feest meer. 30 april was de verjaardag van koningin Juliana, deze feestdag heeft koningin Beatrix ten tijde van haar regeerperiode voortgezet als koninginnedag. Hoewel ze zelf 31 januari al jarig is.

Koningin Beatrix heeft op 28 januari via een nationale toespraak op diverse televisiezenders aangegeven afstand van de troon te doen. Op 27 april wordt prins Willem Alexander op zijn verjaardag koning der Nederlanden met aan zijn zijde koningin Maxima. 27 april belooft een groots feest te worden zo kondigt premier Rutte aan.

Overigens wordt in 2013 nog gewoon koninginnedag in op 30 april gevierd. Pas in 2014 gaan we voor het eerst op 27 april koningsdag vieren met...een oranje stropdas!

Weliswaar zal het nuchter Nederlands, en dus binnen een verstandig budget gevierd worden. De crisis is tenslotte nog niet voorbij, met alle bezuinigen die in 2013 doorgevoerd worden zou het bij de gemiddelde Nederlander wellicht in het verkeerde keelgat schieten om het feest iets te buitensporig aan te pakken. Koningin Beatrix geeft ook aan geen nationaal afscheidscadeau te willen ontvangen. Ook deze aankondiging zal in rechtstreeks verband met de economische situatie staan.

Wil jij zelf in 2013 ook een beetje op de centen letten maar wel voor de eerste keer in je leven het koningsfeest vieren? Dan kun je bij ons terecht voor een voordelige vorstelijk oranje stropdas. In ons assortiment vind je oranje stropdassen van zuiver zijde, vanaf slechts Euro 17,00. Nog voordeliger? Dat kan ook. Voor Euro 14,50 bieden we uni oranje stropdassen in polyester. Ben je van plan een groots feest met je vrienden te gaan vieren? Vanaf 10 stuks bieden wij je op onze stropdassen een aantrekkelijke staffelkorting.

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Prima kwaliteit en vlotte levering!
Anita
- Product naar verwachting
- Goed verpakt
- Snel geleverd
Joël Mostert
Snelle levering en goede kwaliteit artikelen
Thomas Van Hoven
Zeer keurige en mooie website. Kiezen volgens wens ging super vlot. Bestelling, opvolging en levering ging ook zoals verwacht. Ik kom zeker terug!
Tom Van der Weken
Voor me opa bretels besteld snel geleverd en hij zei top kwaliteit!!

Sylvia
Sylvia

fluoriserend

Niek

Betaal veilig online

×