Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Verras jouw Valentijnslief met een stropdas in de kleur van de liefde

stropdas met valentijnsdag

Elke dag is de perfecte dag om tegen elkaar uit te spreken dat je van elkaar houdt. Daar hebben we geen Valentijnsdag voor nodig. Maar Valentijnsdag is wel de dag bij uitstek om extra te laten blijken hoe je blij met hem bent. Gewoon door extra lief voor elkaar te zijn, kleine dingetjes voor elkaar te doen als een ontbijtje op bed, zomaar een kopje thee geven of een lief gedicht of kaartje met een liefdesboodschap.

Ook kun je je lief verrassen met een cadeau. Hoog in de top-Valentijncadeaus voor dames staan bloemen. Met rode rozen zit je altijd goed. Chocolade en parfum zijn ook favoriete cadeaus. Maar wat ga jij je manlief dit jaar geven? Verras hem eens met een stropdas in de kleur van de liefde. Een effen rode stropdas bijvoorbeeld, een effen stropdas laat zich altijd makkelijk combineren. Daarnaast is rood al jaren een populaire stropdassen-kleur. Heeft je partner nog geen rode stropdas in zijn kast hangen? Dan zal hij er zeker blij mee zijn.

Naast rood kun je natuurlijk ook aan roze- of paarstinten denken. Net zo goed een ‘liefdeskleur'. Een populaire stropdassenkleur op dit moment is fuchsia; een vrolijke en warme kleur. Of kies voor een gebreide rode stropdas, helemaal trendy op dit moment.

Bij het bestelproces kun je aangeven of je een cadeauverpakking wenst. In de laatste fase van het bestelproces kun je in de kassa aangeven of je een persoonlijke boodschap bij het cadeau wenst. De stropdas met cadeauverpakking past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te blijven voor ontvangst van je Valentijnscadeau. Om op tijd te zijn voor Valentijn kun je het beste uiterlijk op 12 februari je bestelling plaatsen, dan heb je hem voor 14 februari in huis.

Mocht de ontvanger niet helemaal blij zijn met de stropdas? Ruilen mag altijd. Zonder opgave van redenen is het overigens ook altijd mogelijk de bestelling te retourneren en betaling retour te ontvangen.

Wij wensen je een romantische Valentijnsdag!

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×