Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Uitbreiding van het mondkapjes assortiment

uitbreiding mondkapjes blog

Op Stropdassenwinkel.nl wordt het assortiment mondkapjes verder uitgebreid! 

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd bezig met het verkopen van stoffen mondkapjes die niet medisch gecertificeerd zijn. Het is inmiddels bekend dat het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht is in het openbaar vervoer en hebben velen zo’n exemplaar, mede door deze verplichting, weten te bemachtigen. Het gebruik van een mond-neusbeschermer is hiermee dan ook niet langer vreemd.

Omdat wij al eind april zijn begonnen met het aanbieden van stoffen mondkapjes hebben veel mensen bij ons katoenen mondkapjes aangeschaft. Door onze kwaliteit, betrouwbaarheid en het feit dat onze stoffen mondkapjes (E.L. Cravatte) in Nederland worden gemaakt hebben wij veel vragen ontvangen over meerdere mogelijkheden met betrekking tot de (pas)vorm en verschillende kleuren van onze katoenen mondkapjes. Vanzelfsprekend zijn wij hier mee aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van ons assortiment.

Mondkapjes in nieuwe kleuren 

Eind april begonnen wij met de E.L. Cravatte katoenen mondmaskers in donkerblauw, zwart, wit en lichtblauw. In samenspraak met onze zakelijke klanten en particuliere klanten hebben wij verschillende kleuren aan ons assortiment toegevoegd. Allereerst oranje, vervolgens blauw en rood. Sinds kort hebben wij ook grijs en fuchsia toegevoegd aan ons assortiment.

Nu het dragen van een stoffen mondkapje steeds vaker voorkomt, mensen dragen het ook steeds vaker zonder verplichting op plaatsen waar het lastig is om tenminste 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zien wij dat mensen de kleur van hun kapje afstemmen met de kleur van de rest van de accessoires die men draagt. Wij hebben hier dan ook rekening mee gehouden bij het toevoegen van nieuwe kleuren. Zo past ons Fuchsia katoenen mondkapje perfect bij onze andere fuchsia accessoires, bijvoorbeeld de fuchsia stropdas.

uitbreiding ondkpajes blog

Nieuwe Modellen mondkapjes

Het model van de katoenen mondkapjes van E.L. Cravatte werd voorheen gebaseerd op het medische wegwerpmasker dat bekend is uit de zorg. Wij hebben veel vragen gekregen over het model dat bijvoorbeeld het merk Wiseguy Suspenders voert. Of zoiets ook beschikbaar komt van E.L. Cravatte. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar! De nieuwe modellen zijn gebaseerd op de medische maskers die veelal in het nieuws verschenen onder de naam FFP2/KN95.

De nieuwe modellen zijn beschikbaar in de kleuren: donkerblauw, zwart en grijs. Verder hebben wij deze modellen, op basis van feedback van onze klanten, voorzien van de volgende verbeterde eigenschappen:

  • Bestaan uit 2 lagen;
  • Hebben de mogelijkheid om er een filter in te plaatsen;
  • Zijn voorzien van een ijzertje om het mondkapje nog beter te laten aansluiten.

Verder zijn deze nieuwe modellen stoffen mondkapjes gemaakt van dezelfde kwaliteitskatoen als de standaard E.L. Cravatte mondkapjes, namelijk 215gr/m2 dat normaal gebruikt wordt voor het maken van doktersjassen. Vanzelfsprekend worden ook de nieuwe modellen van de E.L. Cravatte mondkapjes in Nederland met de hand gemaakt.

Mondkapjes toebehoren

Nu de zomervakantie dichterbij komt en in Europa de grenzen weer opengaan beginnen mensen toch weer na te denken over een vakantie in het buitenland. In het vliegtuig en op de luchthaven Schiphol zijn mondmasker inmiddels verplicht. Ook zijn er veel landen in Europa en daarbuiten waar het geadviseerd wordt om een mondmasker te dragen. Het is dan ook aan te raden om overal waar je gaat deze zomer een mondkapje bij je te hebben, maar hoe berg je deze nu op? E.L. Cravatte heeft hiervoor een handige etui aan het assortiment toegevoegd. Je kunt hierin je mondmasker eenvoudig opbergen en tevoorschijn halen wanneer je deze wenst te gebruiken.

Naast de etui heeft E.L. Cravatte ook het hulpstukje toegevoegd aan het assortiment. Voor veel mensen is een mondkapje nieuw en kan het elastiek wat strak/onwennig aanvoelen achter de oren. Met het hulpstukje is het mogelijk om de elastieken van het mondmasker niet achter de oren te bevestigen. Het hulpstukje is gemaakt van een comfortabel zacht siliconen. Naast het hulpstukje van E.L. Cravatte hebben wij ook de zogenoemde Extension Bands van het merk Wiseguy Suspenders aan het assortiment toegevoegd.

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×