Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Trendy beanies en warme herensjaals

Herensjaals en beanies Nieuw

Het assortiment op stropdassenwinkel.nl is aangevuld met heerlijk warme herensjaals en trendy beanies voor heren. 

 

Waar E.L. Cravatte al jarenlang uitblinkt in de bekende herenaccessoires zoals stropdassen, vlinderstrikken, bretels en manchetknopen is het assortiment uitgebreid met winterse accessoires. De herensjaal en de beanie zijn een onmisbaar accessoires tijdens de koudere maanden.

Hippe beanies

Of je nu jong bent of oud, een warm hoofd willen we allemaal als het buiten kouder wordt. De beanies van E.L. Cravatte zijn gemaakt van een zacht materiaal en grof gebreid. Deze hippe heren mutsen passen goed bij de E.L. Cravatte herensjaals.

Heren sjaal Blog

Sjaals voor heren

Nu de winter in aantocht is en wij ons weer warmer gaan kleden, zijn sjaals voor heren een goede aanvulling op de basis garderobe. De herensjaals van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren en trendy prints. Effen sjaals voor heren Ben jij opzoek naar een effen sjaal voor in jouw colbert of winterjas? Dan ben jij op stropdassenwinkel.nl op het juiste adres. Zoals je gewend bent van ons, zijn ook de sjaals verkrijgbaar in tijdloze kleuren en gemaakt van heerlijk zacht en hoogwaardig materiaal. Effen shawls zijn verkrijgbaar in beige, bordeauxrood, donkerblauw, lichtblauw en zwart.

Sjaals met een klassieke paisley print

Paisley dessins worden al eeuwenlang verwerkt in de herenmode. Je vindt het terug in veel verschillende accessoires en dus ook sjaals. De sjaals met paisley prints zijn verkrijgbaar in donkerblauw, rood en donkergroen. De wintersjaal voor heren met een paisley print geeft jouw outfit in een handomdraai een klassieke en stijlvolle uitstraling.

Herensjaals met strepen dessin

Voor een meer maritieme uitstraling kies je een heerlijke zachte sjaal met een strepen dessin. De sjaals met dit trendy dessin zijn verkrijgbaar in donkerblauw en rood.

Bloemenmotief voor heren

Past een opvallend en vrolijk motief bij jou? Dan zijn de herensjaals met een bloemenmotief iets voor jou. Verkrijgbaar in donkerblauw, rood en groen.

Met deze herensjaal geef je een eenvoudige outfit een vrolijk en modisch karakter.

 

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×