Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Tie Mask

Als je een stropdas draagt hoef je nu niet meer te denken aan een mondkapje. Met de Tie-Mask heb je jouw mondkapje altijd binnen handbereik.  

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen. Vermoedelijk wordt dit vanaf 1 december verplicht. Een boete bedraagt maar liefst € 95,-. Maar wat als je jouw mondkapje vergeten bent of onderweg verloren bent? Het voorgaande is verleden tijd met de Tie-Mask! Door de Tie-Mask te dragen heb je altijd een mondkapje bij je!

Wil je hem nu direct al bestellen? klik hier voor donkerblauw en hier voor zwart (eerste levering komt in de week van 23-11-2020 binnen) 

De Tie Mask is gemaakt van polyester en katoen. Het achterbeen is aangepast en doorontwikkeld tot een niet-medisch-mondkapje voorzien van een zachte katoenen binnenkant. Je kunt de stropdas dragen zoals je een stropdas draagt, het mondkapje is dan niet zichtbaar. Op het moment dat je ergens naar binnen loopt kun je het onderste gedeelte van het achterbeen openvouwen. De elastieken die tevoorschijn komen kun je eenvoudig achter je oren plaatsen. Op deze manier wordt het achterbeen een niet-medisch stoffen mondkapje!

Tie Mask donkerblauwkopie 2


De Tie-Mask is eveneens als onze andere accessoires te voorzien van een logo en in grotere aantallen beschikbaar. Vanzelfsprekend gelden hierbij ook andere prijzen. Iedere stropdas uit ons assortiment is te bestellen als Tie-Mask. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.    

Tie Mask donkerblauwkopie

Je kunt wanneer je goed gekleed voor de dag wilt komen je mondkapje in het vervolg dus thuislaten. De Tie-Mask kan bijvoorbeeld in de Horeca of uitvaartsector gedragen worden.

Let er wel op dat de Tie-Mask geen vervanging is voor een medisch mondkapje. De voorschriften van het RIVM dienen in acht genomen te worden.

Bekijk ook

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Mondmasker fashion

Sjaal als niet-medisch mondkapje

Nu social distancing aan de orde van de dag is en er een tekort is aan mondkapjes zien wij dat mensen steeds meer zelf niet-medische mondkapjes gaan maken.Op Stropdassenwinkel.nl vind...

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×