Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Tie Mask

Als je een stropdas draagt hoef je nu niet meer te denken aan een mondkapje. Met de Tie-Mask heb je jouw mondkapje altijd binnen handbereik.  

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen. Vermoedelijk wordt dit vanaf 1 december verplicht. Een boete bedraagt maar liefst € 95,-. Maar wat als je jouw mondkapje vergeten bent of onderweg verloren bent? Het voorgaande is verleden tijd met de Tie-Mask! Door de Tie-Mask te dragen heb je altijd een mondkapje bij je!

Wil je hem nu direct al bestellen? klik hier voor donkerblauw en hier voor zwart (eerste levering komt in de week van 23-11-2020 binnen) 

De Tie Mask is gemaakt van polyester en katoen. Het achterbeen is aangepast en doorontwikkeld tot een niet-medisch-mondkapje voorzien van een zachte katoenen binnenkant. Je kunt de stropdas dragen zoals je een stropdas draagt, het mondkapje is dan niet zichtbaar. Op het moment dat je ergens naar binnen loopt kun je het onderste gedeelte van het achterbeen openvouwen. De elastieken die tevoorschijn komen kun je eenvoudig achter je oren plaatsen. Op deze manier wordt het achterbeen een niet-medisch stoffen mondkapje!

Tie Mask donkerblauwkopie 2


De Tie-Mask is eveneens als onze andere accessoires te voorzien van een logo en in grotere aantallen beschikbaar. Vanzelfsprekend gelden hierbij ook andere prijzen. Iedere stropdas uit ons assortiment is te bestellen als Tie-Mask. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.    

Tie Mask donkerblauwkopie

Je kunt wanneer je goed gekleed voor de dag wilt komen je mondkapje in het vervolg dus thuislaten. De Tie-Mask kan bijvoorbeeld in de Horeca of uitvaartsector gedragen worden.

Let er wel op dat de Tie-Mask geen vervanging is voor een medisch mondkapje. De voorschriften van het RIVM dienen in acht genomen te worden.

Bekijk ook

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Mondmasker fashion

Sjaal als niet-medisch mondkapje

Nu social distancing aan de orde van de dag is en er een tekort is aan mondkapjes zien wij dat mensen steeds meer zelf niet-medische mondkapjes gaan maken.Op Stropdassenwinkel.nl vind...

Prima kwaliteit en vlotte levering!
Anita
- Product naar verwachting
- Goed verpakt
- Snel geleverd
Joël Mostert
Snelle levering en goede kwaliteit artikelen
Thomas Van Hoven
Zeer keurige en mooie website. Kiezen volgens wens ging super vlot. Bestelling, opvolging en levering ging ook zoals verwacht. Ik kom zeker terug!
Tom Van der Weken
Voor me opa bretels besteld snel geleverd en hij zei top kwaliteit!!

Sylvia
Sylvia

fluoriserend

Niek

Betaal veilig online

×