Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Tie Mask

Als je een stropdas draagt hoef je nu niet meer te denken aan een mondkapje. Met de Tie-Mask heb je jouw mondkapje altijd binnen handbereik.  

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen. Vermoedelijk wordt dit vanaf 1 december verplicht. Een boete bedraagt maar liefst € 95,-. Maar wat als je jouw mondkapje vergeten bent of onderweg verloren bent? Het voorgaande is verleden tijd met de Tie-Mask! Door de Tie-Mask te dragen heb je altijd een mondkapje bij je!

Wil je hem nu direct al bestellen? klik hier voor donkerblauw en hier voor zwart (eerste levering komt in de week van 23-11-2020 binnen) 

De Tie Mask is gemaakt van polyester en katoen. Het achterbeen is aangepast en doorontwikkeld tot een niet-medisch-mondkapje voorzien van een zachte katoenen binnenkant. Je kunt de stropdas dragen zoals je een stropdas draagt, het mondkapje is dan niet zichtbaar. Op het moment dat je ergens naar binnen loopt kun je het onderste gedeelte van het achterbeen openvouwen. De elastieken die tevoorschijn komen kun je eenvoudig achter je oren plaatsen. Op deze manier wordt het achterbeen een niet-medisch stoffen mondkapje!

Tie Mask donkerblauwkopie 2


De Tie-Mask is eveneens als onze andere accessoires te voorzien van een logo en in grotere aantallen beschikbaar. Vanzelfsprekend gelden hierbij ook andere prijzen. Iedere stropdas uit ons assortiment is te bestellen als Tie-Mask. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.    

Tie Mask donkerblauwkopie

Je kunt wanneer je goed gekleed voor de dag wilt komen je mondkapje in het vervolg dus thuislaten. De Tie-Mask kan bijvoorbeeld in de Horeca of uitvaartsector gedragen worden.

Let er wel op dat de Tie-Mask geen vervanging is voor een medisch mondkapje. De voorschriften van het RIVM dienen in acht genomen te worden.

Bekijk ook

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Mondmasker fashion

Sjaal als niet-medisch mondkapje

Nu social distancing aan de orde van de dag is en er een tekort is aan mondkapjes zien wij dat mensen steeds meer zelf niet-medische mondkapjes gaan maken.Op Stropdassenwinkel.nl vind...

Ik heb een stropdas, croched en manchetknopen besteld. De kwaliteit is super en het ziet er goed uit. De levering was super snel en het kwam gewoon in de brievenbus. Overall ben ik super tevreden en raad ik zeker aan om hier wat te kopen!
Bart van Dijk

Zojuist mijn bestelling binnen gekregen en ik ben er enorm blij mee! Zelfs een sinterklaasgedicht erbij gekregen wat ik enorm leuk vond. Ook de site is echt top! 

Niels
Eenvoudig besteld, snel geleverd én een superleuk gedicht erbij! Dit soort dingen maakt dat je het bedrijf zeker gaat aanbevelen mocht iemand iets nodig hebben!
Anne-Miek Brunekreef
Mooie bretels in een mooie verpakking. Hele snelle levering en bij het openmaken van mijn pakket zat er ook een Sinterklaas gedicht bij van de winkel. Echt zo onwijs leuk! Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Yafit Iwan
Goede site, snelle verzending en levering. Wat werd er geleverd? : Twee mooie, rode en brede bretels van uitstekende kwaliteit. Voor kwaliteit betaal je meer, maar je moet denken in termen van duurzaamheid. Riemen knellen bijna altijd en blijven zelden op hun plaats (tenzij je ingesnoerd wilt worden) Bretels geven meer natuurlijke ruimte in het dragen.. Mijn man kan dus nu heel elegant zijn broeken ophouden ! :) :) :)
Aanbevolen? Wat denkt u zelf...
Chantal
Mooie kwaliteit, snelle levering!
Joost Nobel

Betaal veilig online

×