Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillende stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’. Met een nieuwe das creëer je in een handomdraai een nieuwe look die helemaal past binnen de trends voor aankomend voorjaar. 


Stropdas, welke kleur kies jij? 

Elk seizoen zijn er verschillende kleurlijnen die trendy zijn. In 2020 zijn de trends vrij uiteenlopend. Wat onder andere centraal staat dit jaar is de kleur blauw. Dat klinkt misschien wat saai en degelijk maar het is de combinatie van verschillende tinten blauw bij elkaar die het spannend en hip maken. Welke blauwe tint stropdas je kiest, is afhankelijk van wat je draagt. Draag jij een donkerblauw pak, kies dan eens voor een blauw overhemd met een lichtblauwe stropdas.

Tip: combineer verschillende tinten blauw die dicht bij elkaar liggen voor een chique ton-su-ton look.

Naast de ton-sur-ton look, mogen dit jaar de felle kleuren ook niet vergeten worden. Ook hier is de combinatie een belangrijk onderdeel. Wil jij jouw pak eigentijds dragen? Combineer dan een beige of zandkleurig pak met een wit overhemd en een hardroze of hardblauwe stropdas. Een extreem contrast zorgt hier voor de moderne uitstraling.

Dassentrends 2020

Stropdas, een trendy breedte 

Stropdassen zijn er in diverse breedtes. In de jaren ’80 waren stropdassen met een breedte van 9 cm of meer hip. Tegenwoordig zie je deze breedte nog weinig. De breedte van je stropdas kies je anno 2020 voornamelijk op gevoel en smaak. Ben je langer dan 1.85 m, dan is een stropdas met een breedte van 7,5 cm een goede keuze. Ben je iets kleiner en slank, dan kun je ook heel goed kiezen voor een smalle of een extra smalle stropdas. Dit wil niet zeggen, dat dit de vuistregel is, maar eerder een advies om de juiste stropdas te kiezen bij jouw postuur en bouw. Ben je iets ‘voller’ kun je beter kiezen voor een das van 7,5 cm breed. Ben jij langer dan 2 meter? Dan adviseren wij een extra lange stropdas te kiezen. Deze stropdassen hebben de reguliere breedte van 7,5 cm, maar hebben een lengte van 165 cm. Ongeveer 15 cm langer dan de overige stropdassen.

Stropdassen in verschillende materialen

In deze tijd waar mensen bewustere keuzes maken met betrekking tot het milieu zien wij dat er meer gekozen wordt voor natuurlijke materialen. Denk hierbij aan linnen stropdassen en zijden stropdassen. Beide soorten zijn gemaakt uit een natuurlijk materiaal.

 

Ben jij niet zo’n stropdassen drager? Lees dat hier alles over trendy vlinderstrikken.

Bekijk ook

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

stropdas voor de zomer 3

Welke stropdas kies je deze zomer?

Zijn stropdassen helemaal jouw ding of heb je binnenkort een zomerfeestje waar je in pak en stropdas verwacht wordt? Of misschien wil je ook gewoon een keertje een leuk alternatief...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×