Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stropdassen trends 2018

stropdassen trends 2018

2018 is het jaar van ontspanning en meer modische vrijheid. Steeds meer kan, steeds minder moet, zo luidt het devies. Maar natuurlijk zijn er ook in 2018 trendkleuren, accessoires en looks, die we je niet zullen onthouden, en die je bij het samenstellen van je garderobe en je volgende stropdassen aankoop inspireren en ondersteunen kunnen.

Beken kleur met je stropdas

 

stropdassen kleuren trends 2018

In een zee van donkere pakken zet je met een stropdas de toon. Met de kleur van je das kun je je onderscheiden en je stemming uitdrukken. Zoals elk jaar geldt ook in 2018 dat het voorjaar en de zomer zich bij uitstek lenen voor frisse pastelkleuren en het najaar en de winter voor de meer ingetogen kleurschakeringen.

In 2018 zijn er 10 trendkleuren die de toon zetten. Klik op één van de stropdassen en laat je betoveren door de mooiste stropdassenkleuren.

blauwe stropdas2 

PANTONE 16-4132 Hemelsblauw
Positief en vertrouwen

lime stropdas 

PANTONE 13-0550 Lime 
Fris en pittig

lichtroze stropdas

PANTONE 14-3207 Lichtroze
Vol vertrouwen

stropdas koper

PANTONE 18-1440 Koperbruin
Warm en wijs

 
knalrode stropdas

PANTONE 17-1563 Cherry tomaat
Impulsief en krachtig

zeegroene stropdas

 PANTONE 16-5533 Groen
Retro en actueel


paarse stropdas

 PANTONE 18-3838 Paars 
Staat voor individualiteit en creativiteit


bruine stropdas2

 PANTONE 18-1028 Bruin 
Warm en volwassen


gele stropdas2

 PANTONE 13-0646 Geel groen
Krachtig en stralend


mauve stropdas

 PANTONE 17-3020 Mauve
Simpelweg vrolijk

 

Ondertussen zijn er niet veel beroepen meer, waarbij je elke dag in je pak op het kantoor moet verschijnen. Met een pak kun je tegenwoordig – en dat geldt ook voor de stropdas – een fashion statement maken. Het jaar 2018 wordt vooral gekenmerkt door Oversized; wijde broeken en brede schouderpartijen, graag ook in combinatie met sneakers.

Bij de stropdas is de Oversized trend niet te bekennen, maar een deel van de stropdassen wordt wel weer wat breder, tot zo’n 8,5 cm. Overigens blijven we ook de smalle stropdas nog steeds zien, een goede keuze voor mannen met een slank postuur.

Sportieve stropdas

Op het moment verovert ‘Modern Suiting’ de catwalks en daarmee ook de straten, kantoren en cafés. Achter dit begrip verbergt zich geen nieuwe sport, maar een unieke look, waarbij de klassieke kledingstukken, zoals bijvoorbeeld een colbert, een hemd, een sjaal of een stropdas met ‘alledaagse’ en ook sportieve elementen gecombineerd wordt. Op deze wijze ontstaat een persoonlijke en frisse look, die tegelijk elegant en ongecompliceerd is.

Heb jij er zin in gekregen deze look samen te stellen? Dan kun je in onze winkel direct passende accessoires zoals een pochet en een stropdas kopen.

Stropdas trends 2018

Een onontbeerlijke accessoire

Naast de stropdas, die zich tegenwoordig ook buiten werktijden ideaal laat dragen, is er in 2018 nog een accessoire, die uit geen kledingkast meer weg te denken is. Dat betekent niet, dat je stropdas concurrentie erbij krijgt, maar dat je garderobe om een volgend, klassiek kledingstuk vraagt: de riem. Het V-postuur van mannen – brede schouderpartij en een smalle taille – kan met een riem ideaal benadrukt en getoond worden. Heb je je stropdas al gekocht of op zijn minst in je winkelmandje gelegd, kijk dan eens bij Riemenwinkel.nl en laat je verrassen door de keuze en kwaliteit. Wij wensen je veel plezier bij het ontdekken en uitproberen van de nieuwe stropdassen trends en natuurlijk ook bij het aanschaffen van een nieuwe das.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×