Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stoere drieling

Michaelis stropdassen nieuw

De ene dag is de andere niet, soms wil je opvallen, soms juist niet. Daarom konden we niet wachten om deze stoere stropdassen drieling aan je te presenteren, een stoere drieling voor die dagen waarop je even niet meer weet welke combinatie je uit de kast moet trekken. In deze stropdassen zijn namelijk 2 stijlen verwerkt, ideaal voor de dagen waarop je wilt opvallen maar juist ook voor de dagen waarop je met classy stijl op kantoor wilt verschijnen. Deze drieling herbergt heel verrassend twee ogenschijnlijk tegenstrijdige stijlen: trendy opvallend en tijdloos klassiek. Dat komt door het originele, flagrante kleurgebruik, gecombineerd met een super klassiek strependessin dat uitgevoerd is in satijn banen, afgewisseld met banen in een geweven rustige structuur.

Neem nu de grasgroene stropdas, een kleur waar je in 2013 niet meer om heen kunt. Combineer hem eenvoudigweg op een stralend wit overhemd met donkerblauw of grijs pak. Om het grasgroen extra te benadrukken kun je ook een bijpassend grasgroen pochet in je borstzak stoppen, juist voor die lange kantoordagen die wat extra kleur kunnen gebruiken.

De stropdassen zijn van het eigentijdse stropdassenmerk Michaelis dat bekend staat om zijn eigenwijze en modieuze dessins. Tel daarbij de uitstekende kwaliteit, eersteklas zijde en prachtig geweven structuren bij op en je hebt een stropdas in bezit die gegarandeerd tot je favorieten zal gaan behoren.

  • gele Michaelis stropdas: Euro 19,50      
  • grasgroene Michaelis stropdas: Euro 19,50         
  • oranje Michaelis stropdas: Euro 19,50

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×