Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stoere drieling

Michaelis stropdassen nieuw

De ene dag is de andere niet, soms wil je opvallen, soms juist niet. Daarom konden we niet wachten om deze stoere stropdassen drieling aan je te presenteren, een stoere drieling voor die dagen waarop je even niet meer weet welke combinatie je uit de kast moet trekken. In deze stropdassen zijn namelijk 2 stijlen verwerkt, ideaal voor de dagen waarop je wilt opvallen maar juist ook voor de dagen waarop je met classy stijl op kantoor wilt verschijnen. Deze drieling herbergt heel verrassend twee ogenschijnlijk tegenstrijdige stijlen: trendy opvallend en tijdloos klassiek. Dat komt door het originele, flagrante kleurgebruik, gecombineerd met een super klassiek strependessin dat uitgevoerd is in satijn banen, afgewisseld met banen in een geweven rustige structuur.

Neem nu de grasgroene stropdas, een kleur waar je in 2013 niet meer om heen kunt. Combineer hem eenvoudigweg op een stralend wit overhemd met donkerblauw of grijs pak. Om het grasgroen extra te benadrukken kun je ook een bijpassend grasgroen pochet in je borstzak stoppen, juist voor die lange kantoordagen die wat extra kleur kunnen gebruiken.

De stropdassen zijn van het eigentijdse stropdassenmerk Michaelis dat bekend staat om zijn eigenwijze en modieuze dessins. Tel daarbij de uitstekende kwaliteit, eersteklas zijde en prachtig geweven structuren bij op en je hebt een stropdas in bezit die gegarandeerd tot je favorieten zal gaan behoren.

  • gele Michaelis stropdas: Euro 19,50      
  • grasgroene Michaelis stropdas: Euro 19,50         
  • oranje Michaelis stropdas: Euro 19,50

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×