Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Stoere drieling

Michaelis stropdassen nieuw

De ene dag is de andere niet, soms wil je opvallen, soms juist niet. Daarom konden we niet wachten om deze stoere stropdassen drieling aan je te presenteren, een stoere drieling voor die dagen waarop je even niet meer weet welke combinatie je uit de kast moet trekken. In deze stropdassen zijn namelijk 2 stijlen verwerkt, ideaal voor de dagen waarop je wilt opvallen maar juist ook voor de dagen waarop je met classy stijl op kantoor wilt verschijnen. Deze drieling herbergt heel verrassend twee ogenschijnlijk tegenstrijdige stijlen: trendy opvallend en tijdloos klassiek. Dat komt door het originele, flagrante kleurgebruik, gecombineerd met een super klassiek strependessin dat uitgevoerd is in satijn banen, afgewisseld met banen in een geweven rustige structuur.

Neem nu de grasgroene stropdas, een kleur waar je in 2013 niet meer om heen kunt. Combineer hem eenvoudigweg op een stralend wit overhemd met donkerblauw of grijs pak. Om het grasgroen extra te benadrukken kun je ook een bijpassend grasgroen pochet in je borstzak stoppen, juist voor die lange kantoordagen die wat extra kleur kunnen gebruiken.

De stropdassen zijn van het eigentijdse stropdassenmerk Michaelis dat bekend staat om zijn eigenwijze en modieuze dessins. Tel daarbij de uitstekende kwaliteit, eersteklas zijde en prachtig geweven structuren bij op en je hebt een stropdas in bezit die gegarandeerd tot je favorieten zal gaan behoren.

  • gele Michaelis stropdas: Euro 19,50      
  • grasgroene Michaelis stropdas: Euro 19,50         
  • oranje Michaelis stropdas: Euro 19,50

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×