Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Speciale stropdas voor 75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

75 jaar geleden eindigde de Tweede Wereldoorlog. Wat betekent dat wij vanaf dat moment in vrijheid leven! Samen zijn wij verantwoordelijk om deze vrijheid door te geven aan de volgende generaties. 75 Jaar vrijheid is iets om bij stil te staan.

 

Wij van Stropdassenwinkel.nl presenteren met trots de 75 jaar vrijheid stropdas. Deze is speciaal ontworpen in samenwerking met het nationaal comité 4 en 5 mei. Tevens zijn wij de exclusieve leverancier voor deze stropdas.

comite das label

In 2019 en 2020 zijn er diverse activiteiten georganiseerd om stil te staan bij diverse hoogtepunten. Op 31 augustus 2019 was de eerste viering, de bevrijding van Zuid-Nederland in Terneuzen. Op 12 september 2019 werd er in het Limburgse dorpje Mesch de bevrijding door de Amerikaanse troepen gevierd. Later in die maand werd ook in Brabant en Gelderland de Slag om de Schelde en Operatie Market Garden herdacht.

In januari 2020 wordt in heel Nederland stil gestaan bij de verschrikkingen van de Holocaust. In Nederlandse steden waar Joden, Roma en Sinti destijds zijn weggevoerd, wordt met een bijzonder project stilgestaan bij deze slachtoffers. Tijdens de maand van de vrijheid- van 4 april t/m 5 mei, wordt de vrijheid op diverse manieren gevierd.

Door heel het land worden meer dan veertien Bevrijdingsfestivals georganiseerd en natuurlijk niet te vergeten het 5-mei-concert in Amsterdam.

Op 15 augustus wordt ook de wereldorde met de oprichting van de Verenigde Naties in Den Haag herdacht. Op hetzelfde moment zal in Rotterdam het einde van de Tweede Wereldoorlog in Zuidoost-Azië herdacht worden. Tot slot wordt de vrijheid uitbundig gevierd. Het 75 jarige bestaan van de Verenigde Naties op 24 oktober 2020.

Gelegenheden genoeg dus om een exclusieve 75 jaar vrijheid stropdas te dragen. Of een andere stropdas die past bij deze viering.

 

https://www.youtube.com/watch?v=y9_PO66o6hM

Supersnel en topkwaliteit ik kan shinen op de bruiloft
Rob Janssens
De stropdas blijft één van de weinige \'sieraden\' van de man. De uitgebreide keus en de snelle levering van De Stropdassenwinkel heeft mij aangenaam verrast.
Joost Nijland
Heel tevreden over mijn bestelling.
M.Brandsen
Bestelling is prima ontvangen!
Willem Stroo
Goede kwaliteit strik en bijbehorend pochet,snel geleverd via normale post
Laurens
Snelle levering. Bretels van hoogstaande kwaliteit.
Pieter Kersten

Betaal veilig online

×