Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Sinterklaascadeautjes onder de 20 euro

sinterklaas

De goedheiligman is al onderweg vanuit Spanje met een boot beladen met pakjes. Zaterdag a.s. 17 november komt hij met zijn pieten aan wal in Roermond. Ook sinterklaas let op zijn uitgaven in moeilijke economische tijden, gelukkig vindt het overgrote deel van de Nederlanders dat het sinterklaasfeest gevierd moet blijven worden. Uit onderzoek van Editilie NL blijkt dat de pakjes dit jaar iets kleiner worden, Nederlanders zullen tussen de 30 en 70 miljoen euro minder uitgaven aan het jaarlijkse kinderfeest. Surprises maken en een gedicht schrijven is gelukkig voor elk budget weggelegd. En ook dit jaar zullen pepernoten, chocoladeletters en marsepein in menig huishouden niet ontbreken.

Weet je nog niet welke sinterklaascadeautjes je voor je vriend, partner of oom zal aanschaffen? Hieronder vind je enkele suggesties voor mooie cadeautjes voor de man, die fijn onder de 20 euro blijven.

  • Gebreide stropdas voor Euro 19,95. Helemaal van nu, deze gebreide stropdas met ingeweven horizontale witte strepen. Materiaal: 100% zijde.
  • Smalle stropdas - 5,5 cm voor Euro 17,00 Super smalle stropdas, zowel business als casual te combineren. Materiaal: 100% zijde.
  • Dasspeld voor Euro 17,50 Stijlvolle dasspeld die bij iedere stropdas prachtig tot zijn recht komt.
  • Grappige manchetknopen voor Euro 18,95 Altijd leuk: manchetknopen! 

 

gebreide stropdas3smalle stropdas2dasspeld2manchetknopen paperclip 1

Bekijk ook

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×