Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Sinterklaascadeautjes onder de 20 euro

sinterklaas

De goedheiligman is al onderweg vanuit Spanje met een boot beladen met pakjes. Zaterdag a.s. 17 november komt hij met zijn pieten aan wal in Roermond. Ook sinterklaas let op zijn uitgaven in moeilijke economische tijden, gelukkig vindt het overgrote deel van de Nederlanders dat het sinterklaasfeest gevierd moet blijven worden. Uit onderzoek van Editilie NL blijkt dat de pakjes dit jaar iets kleiner worden, Nederlanders zullen tussen de 30 en 70 miljoen euro minder uitgaven aan het jaarlijkse kinderfeest. Surprises maken en een gedicht schrijven is gelukkig voor elk budget weggelegd. En ook dit jaar zullen pepernoten, chocoladeletters en marsepein in menig huishouden niet ontbreken.

Weet je nog niet welke sinterklaascadeautjes je voor je vriend, partner of oom zal aanschaffen? Hieronder vind je enkele suggesties voor mooie cadeautjes voor de man, die fijn onder de 20 euro blijven.

  • Gebreide stropdas voor Euro 19,95. Helemaal van nu, deze gebreide stropdas met ingeweven horizontale witte strepen. Materiaal: 100% zijde.
  • Smalle stropdas - 5,5 cm voor Euro 17,00 Super smalle stropdas, zowel business als casual te combineren. Materiaal: 100% zijde.
  • Dasspeld voor Euro 17,50 Stijlvolle dasspeld die bij iedere stropdas prachtig tot zijn recht komt.
  • Grappige manchetknopen voor Euro 18,95 Altijd leuk: manchetknopen! 

 

gebreide stropdas3smalle stropdas2dasspeld2manchetknopen paperclip 1

Bekijk ook

Supersnel en topkwaliteit ik kan shinen op de bruiloft
Rob Janssens
De stropdas blijft één van de weinige \'sieraden\' van de man. De uitgebreide keus en de snelle levering van De Stropdassenwinkel heeft mij aangenaam verrast.
Joost Nijland
Heel tevreden over mijn bestelling.
M.Brandsen
Bestelling is prima ontvangen!
Willem Stroo
Goede kwaliteit strik en bijbehorend pochet,snel geleverd via normale post
Laurens
Snelle levering. Bretels van hoogstaande kwaliteit.
Pieter Kersten

Betaal veilig online

×