Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Sint zat te denken een stropdas te schenken

sinterklaas

De goedheiligman is weer in ons land aangekomen en daarmee is de knusse tijd van lootjes trekken, surprises en sinterklaasgedichten aangebroken. Mag jij dit jaar een cadeau bedenken voor je vader, opa, broer of neef maar heb je even geen inspiratie? Check dan onze onderstaande tips:

Tip 1 Een stropdas voor bas

Is degene voor wie jij een cadeau mag bedenken:

  • onlangs van baan veranderd of gaat hij binnenkort aan een nieuwe baan beginnen
  • is hij aan het solliciteren of pas afgestudeerd

Geef dan een hippe stropdas cadeau, bijvoorbeeld deze trendy wollen stropdas van E.L.Cravatte. Prijs: € 24,95.

wollen stropdas

Tip 2 Een paar bretels in een doos voor Koos

Mag jij aan de slag voor iemand die aan het einde van de maand altijd wel een weekje te kort komt? Verwerk dan bijvoorbeeld in je sinterklaasgedicht:

Koos zit zo nu en dan krap bij kas,
zijn broek ophouden is een heel karwei.
Daarom komt een paar bretels vast van pas,
dan is Koos vast en zeker weer helemaal blij.

Uiteraard geef je er nog een mooi paar bretels bij, bijvoorbeeld deze hippe smalle zwarte bretels van E.L.Cravatte. Prijs: € 16,95.

smalle bretels zwart

Tip 3 Een vlinderstrik voor Diederik

Heb jij een lootje getrokken van iemand die afgelopen jaar een nieuwe relatie heeft gekregen (een nieuwe partner gestrikt) of juist iemand die naarstig op zoek is naar een nieuwe geliefde? Koop dan een vlinderstrik en verwerk bijvoorbeeld in je gedicht:

Diederik is druk op zoek naar een nieuwe date
In de bar werkt hij zich in het zweet
Maar met deze vlinderstrik kan hij vast een vrouwtje aan de haak slaan
Nu maar hopen dat hij niet meer vreemd zal gaan.

Deze donkerblauwe vlinderstrik met klassiek polka dot dessin staat fantastisch bij feestelijke gelegenheden als kerstdiners, bruiloften en chique gala's. Prijs: € 19,95.

donkerblauw vlinderstrik met stipjes

Op internet zijn volop websites te vinden die je helpen bij het maken van een sinterklaasgedicht. Zowel volledige gedichten waarbij je enkel de naam nog hoeft aan te passen tot websites die je een lijst met woorden tonen die rijmen op het woord waarmee jouw zin eindigt. Veel plezier met sinterklaas dit jaar!

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×