Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Señor Guapo stropdassen, nieuw op stropdassenwinkel.nl

Senor Guapo LB

Señor Guapo, een oer-Hollands merk met internationale allure. Het in 2017 opgerichte merk, maakt stropdassen met een verrassende twist. Hun motto; ’Awesome ties for fashionable guys’. En Awesome zijn de dassen zeker! De stropdassen van Señor Guapo zijn handgemaakt en afgewerkt met unieke details. Wij van stropdassenwinkel.nl zijn enthousiast over de kwaliteit en uitstraling. Een stoere stropdas voor iedere dag en voor iedere man! Alle stropdassen zijn gemaakt van een zacht Wooltouch materiaal, wat ervoor zorgt dat de das een klein beetje stretch heeft en dus heel comfortabel draagt.

Senor guapo detail

Op stropdassenwinkel.nl zijn nu 4 verschillende dassen verkrijgbaar:

• Stropdas Carlos, een effen groenen stropdas met een contrasterende flap met houten knoopje. De das laat zich goed zien na het openen van je colbert.

• Stropdas Pablo, een donkerblauwe das met opvallend en contrasterend suède bies over de hele lengte van de stropdas. Deze das is al favoriet bij verschillende BN’ers als bijvoorbeeld Arjen Lubach en Tijl Beckand.

• Stropdas Jose, Bordeauxrood. Jose onderscheidt zich door het duidelijke inzetstuk van een ander materiaal. De rode stropdas heeft als contrast een wafelstof in dezelfde kleur

• Stropdas Jose, Donkerblauw. Deze blauwe stropdas geeft zijn karakter door het contrasterende denim inzetstuk.

Senor Guapo AL

Señor Guapo is bedacht om het voor mannen makkelijker te maken zich te onderscheiden van de massa. Waar vrouwen eindeloos kunnen combineren met verschillende kledingstukken én accessoires, hebben mannen minder keus. Dit gaat dus vanaf nu niet meer op, aldus het merk. Elke fashionable man heeft nu keuze genoeg voor elk gewenst moment. Doordat deze stropdassen gemaakt zijn van een comfortabel materiaal is het natuurlijk heel makkelijk deze das vaker uit de kast te trekken. De stropdas is meer dan ooit, terug van weggeweest!

Natuurlijk ben je nu enthousiast geworden, maar kan het zo zijn dat je niet precies weet hoe je nou dé perfecte knoop maakt voor deze hippe stropdassen. Niet getreurd, dit is allemaal terug te lezen op onze blog; Hoe knoop je een stropdas. De meest gebruikte knopen komen hier aan bod.

Shop de Señor Guapo stropdassen vandaag nog en ontvang jouw bestelling morgen al in huis!

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×