Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Profuomo stropdassen met positieve teksten

Profuomo stropdassen positief3

Tijd voor wat positivisme! Met deze frisse Profuomo stropdassen heb je altijd een positieve tekst bij de hand die voor een directe smile op je gezicht zorgen. Teksten als 'Keep calm and carry on' en 'Hello gorgeous' sieren de achterkant van de stropdas en helpen je door je (werk)dag heen.

Deze stropdassen zijn onderdeel van de positieve mind collectie van Profuomo. In deze collectie zitten ook pochetten en shawls met een positieve touch.

Deze stropdassen zijn nog niet in onze winkel verkrijgbaar, maar je kunt per email wel al een bestelling aan ons doorgeven.

Hoe combineer je zo'n positieve stropdas?


De dassen zijn fris en vrolijk van zichzelf, houdt het overhemd en jasje dus rustig als je gaat combineren. Een uni wit overhemd is altijd een goede keuze. Een passend pochet bij de das geeft het geheel extra cachet. Kies bij een dessin stropdas voor een effen pochet. En andersom, bij een effen stropdas kan een pochet met dessin voor een stijlvolle en creatieve noot zorgen.

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×