Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Perzik stropdas

perzik stropdas

Op veler verzoek hebben wij een nieuwe kleur aan ons assortiment toegevoegd; een prachtige pastel perzik kleur. Het is overigens maar net hoe je de kleur omschrijft, want ook 'zalmroze' is een passende benaming voor deze dromerige en tegelijkertijd frisse tint. Niet alleen hebben we een perzikkleurige stropdas in onze collectie opgenomen, ook alle denkbare bijpassende accessoires vind je terug in één van onze winkels. Zo kun je je perzik stropdas combineren met een pochet of een paar manchetknopen. Draag je liever een vlinderstrik, dan vind je deze op Strikkenwinkel.nl.

Perzik als themakleur voor bruiloften


Deze zachte kleur leent zich ideaal voor bruiloften, waarbij het thema perzik is. Regelmatig krijgen we van klanten die op zoek zijn naar een passende stropdas voor hun huwelijk de vraag of we een das in het kleurthema voorradig hebben. Soms wordt een stukje stof toegestuurd en in sommige gevallen krijgen we zelfs een pantonenummer. Veel gevraagde kleuren zijn lime, fuchsia en lila. De kleur 'peach' zagen we ook vaak voorbij komen maar konden we helaas nooit een positief antwoord op geven. De accessoires in de kleur perzik zijn vanaf vrijdag 26 september in onze webwinkels bestelbaar.

De zijden perzik stropdas is € 17,50 per stuk. (Manchetknopen € 10,95, pochet € 10,95, vlinderstrik € 17,50).

Ook op zoek naar een stropdas in een bepaalde kleur?


Ben jij op zoek naar een stropdas in een specifiek kleur? Laat het ons weten. Als wij een bepaalde kleur vaker voorbij horen komen, voegen we deze graag toe aan ons vaste assortiment effen stropdassen. Zo hebben we in het verleden de kleuren boswachtersgroen, lichtgroen en kanariegeel aan onze collectie toegevoegd.

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×