Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Onze stropdassen genieten van de Spaanse zon

Schermafbeelding 2014 04 07 om 15.52.24

Ook al zouden we - net als jij waarschijnlijk - zelf van de Spaanse zon willen genieten, we zullen het momenteel met ons Nederlandse lentezonnetje moeten stellen. Dat neemt niet weg dat we onze stropdassen wel kunnen laten genieten van die Spaanse warme stralen; we hebben namelijk een online winkel in Spanje geopend. De eerste bestellingen hebben we al mogen ontvangen en wat is het leuk om je te bedenken dat een paar duizend kilometer verderop een Spanjaard met onze stropdas rond loopt.

Het Spaanse woord voor "stropdassen" is "corbatas", de winkel draagt dan ook de naam Corbatasstore.es en is daarmee de letterlijke vertaling van Stropdassenwinkel.nl. Het product aanbod hebben we gelijk gehouden; ook de Spaanse man houdt van trendy mode, Italiaanse slanke snits en heldere, frisse kleuren. Ook de layout van de website hebben we gelijk gehouden, met slechts één verschil. En dat verschil is het logo. In Nederland hebben wij er in 2004 voor gekozen de letters www en nl wit te maken en de andere letters donkergrijs. Achteraf vonden we dat de nadruk niet moest liggen op www en de extensie, maar juist op de domeinnaam. In Spanje is het logo dan ook omgekeerd van kleur met een vette streep onder store. Het komende jaar staat op de planning om ook het Nederlandse logo op deze wijze aan te passen. Het internetwinkelen in Spanje is nog niet zo ver ontwikkelt als in Nederland, maar wij zijn er helemaal klaar voor!

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

stropdassentrends

Stropdassen trends 2019-2020

Stropdassen, ze zijn er in diverse soorten met verschillende patronen en meestal gemaakt in zijde, polyester, wol, linnen of een combinatie hiervan. Welke stropdas je draagt is natuurlijk aan trends onderhevig.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×