Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Onze stropdassen genieten van de Spaanse zon

Schermafbeelding 2014 04 07 om 15.52.24

Ook al zouden we - net als jij waarschijnlijk - zelf van de Spaanse zon willen genieten, we zullen het momenteel met ons Nederlandse lentezonnetje moeten stellen. Dat neemt niet weg dat we onze stropdassen wel kunnen laten genieten van die Spaanse warme stralen; we hebben namelijk een online winkel in Spanje geopend. De eerste bestellingen hebben we al mogen ontvangen en wat is het leuk om je te bedenken dat een paar duizend kilometer verderop een Spanjaard met onze stropdas rond loopt.

Het Spaanse woord voor "stropdassen" is "corbatas", de winkel draagt dan ook de naam Corbatasstore.es en is daarmee de letterlijke vertaling van Stropdassenwinkel.nl. Het product aanbod hebben we gelijk gehouden; ook de Spaanse man houdt van trendy mode, Italiaanse slanke snits en heldere, frisse kleuren. Ook de layout van de website hebben we gelijk gehouden, met slechts één verschil. En dat verschil is het logo. In Nederland hebben wij er in 2004 voor gekozen de letters www en nl wit te maken en de andere letters donkergrijs. Achteraf vonden we dat de nadruk niet moest liggen op www en de extensie, maar juist op de domeinnaam. In Spanje is het logo dan ook omgekeerd van kleur met een vette streep onder store. Het komende jaar staat op de planning om ook het Nederlandse logo op deze wijze aan te passen. Het internetwinkelen in Spanje is nog niet zo ver ontwikkelt als in Nederland, maar wij zijn er helemaal klaar voor!

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

stropdassentrends

Stropdassen trends 2019-2020

Stropdassen, ze zijn er in diverse soorten met verschillende patronen en meestal gemaakt in zijde, polyester, wol, linnen of een combinatie hiervan. Welke stropdas je draagt is natuurlijk aan trends onderhevig.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro
Mooie stropdassen werden per omgegaan direct verstuurd mijn dank voor de correcte verzorging
J.v.d.Berg

Betaal veilig online

×