Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Onze stropdassen genieten van de Spaanse zon

Schermafbeelding 2014 04 07 om 15.52.24

Ook al zouden we - net als jij waarschijnlijk - zelf van de Spaanse zon willen genieten, we zullen het momenteel met ons Nederlandse lentezonnetje moeten stellen. Dat neemt niet weg dat we onze stropdassen wel kunnen laten genieten van die Spaanse warme stralen; we hebben namelijk een online winkel in Spanje geopend. De eerste bestellingen hebben we al mogen ontvangen en wat is het leuk om je te bedenken dat een paar duizend kilometer verderop een Spanjaard met onze stropdas rond loopt.

Het Spaanse woord voor "stropdassen" is "corbatas", de winkel draagt dan ook de naam Corbatasstore.es en is daarmee de letterlijke vertaling van Stropdassenwinkel.nl. Het product aanbod hebben we gelijk gehouden; ook de Spaanse man houdt van trendy mode, Italiaanse slanke snits en heldere, frisse kleuren. Ook de layout van de website hebben we gelijk gehouden, met slechts één verschil. En dat verschil is het logo. In Nederland hebben wij er in 2004 voor gekozen de letters www en nl wit te maken en de andere letters donkergrijs. Achteraf vonden we dat de nadruk niet moest liggen op www en de extensie, maar juist op de domeinnaam. In Spanje is het logo dan ook omgekeerd van kleur met een vette streep onder store. Het komende jaar staat op de planning om ook het Nederlandse logo op deze wijze aan te passen. Het internetwinkelen in Spanje is nog niet zo ver ontwikkelt als in Nederland, maar wij zijn er helemaal klaar voor!

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

stropdassentrends

Stropdassen trends 2019-2020

Stropdassen, ze zijn er in diverse soorten met verschillende patronen en meestal gemaakt in zijde, polyester, wol, linnen of een combinatie hiervan. Welke stropdas je draagt is natuurlijk aan trends onderhevig.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas
Mooie sjaal, zowel van kwaliteit als van kleur.
Erg tevreden over de snelle levering, complimenten voor de service.
Helen
Goede kwaliteit (Profuomo) en de volgende dag in huis.
Joost van der Walle
Veel keuze uit de stropdassen, goede kwaliteit, en zoals beloofd snelle levering.
Lars de Vries

Betaal veilig online

×