Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Ontwerp je eigen stropdas voor vaderdag!

stropdas vaderdag 1

Samen met een boxershort en parfum, staat de stropdas in de top 3 van vaderdagcadeaus. Je kunt een stropdas uit de (internet)winkel aan je vader geven, maar...je kunt ook zelf een stropdas ontwerpen!

Geef met vaderdag een zelf ontwerpen stropdas cadeau!

Wil jij deze vaderdag iets bijzonders aan je vader geven? Geen standaard stropdas, maar een bijzonder ontwerp? Wij bieden je nu de mogelijkheid om een stropdas naar eigen smaak te ontwerpen. Je maakt daarbij kans dat jouw ontwerp daadwerlijk in productie zal worden genomen. Zo kun jij op 19 juni jouw persoonlijk ontworpen stropdas aan je vader overhandigen. Zeker weten dat hij trots zal zijn!

Wat moet je daarvoor doen?

Stuur je ontwerp in via info@stropdassenwinkel.nl. Een ontwerp aanleveren per post mag ook. Tot 14 april mogen ontwerpen worden aangeleverd. Uit de ingeleverde dessins wordt er 1 gekozen die daadwerkelijk geconfectioneerd zal worden. Dat is nog niet alles. De stropdas van de winnaar wordt 1 jaar in de collectie van Stropdassenwinkel.nl opgenomen.

Het proces

De ingezonden ontwerpen worden gepubliceerd op Stropdassenwinkel.nl. Zodra de winnaar bekend is gemaakt, gaat de productie van start. Allereerst wordt een digitale weefschets vervaardigd, waarna een weefkaart vervaardigd wordt. De weefmachine kan met deze kaart het dessin 'lezen'. Een eerste proefdas wordt geproduceerd. Deze wordt goedgekeurd op kleur en kwaliteit. Als het hele proces goed doorlopen is wordt de stropdas daadwerkelijk in productie genomen en aan de winnaar overhandigd.

 

Voorwaarden

  • Ontwerpen aangeleverd tussen 14 maart en 14 april worden op Stropdassenwinkel gepubliceerd.
  • Ontwerpen aangeleverd na 14 april 2011 worden niet meer gepubliceerd.
  • Stropdassenwinkel wordt eigendom van de aangeleverde ontwerpen. Op de ontwerpen rust geen auteursrecht.
  • Het gekozen dessin wordt maximaal 1 jaar lang in de collectie van Stropdassenwinkel.nl opgenomen.
  • Stropdassenwinkel behoudt zich het recht voor de actie op ieder moment te beeindigen.

Bekijk ook

stropdas vaderdag aanbieding

Een stropdas voor vaderdag!

Zaterdag 20 juni is het tijd om alle papa's in het zonnetje te zetten! Menig vader krijgt praktisch gereedschap van zijn kinderen toegestopt, een stille hint van de vrouw om...

vaderdag 2013

Vaderdag 2013

Aanstaande zondag 16 juni is het vaderdag. Wil jij je vader in het zonnetje zetten en laten weten hoeveel hij voor je betekent? Geef hem eens een stropdas cadeau! Natuurlijk...

stropdas voor vader

Vaderdagactie

Zondag 17 juni is het vaderdag. Met onze vaderdagactie heb je niet alleen een mooie stropdas voor je vader maar ook een stropdas met aantrekkelijke korting voor jezelf.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×