Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuwe trend: pochet en bretels, mode van de jaren 60

nieuwe trend pochet

Een tijd lang werden pochetten en bretels enkel gedragen door oudere mannen. Maar met de heropleving van de modetrends van de jaren 60 komen deze accessoires steeds meer in het modebeeld. In de jaren '50, '60 en '70 werden pochetten en bretels vrijwel dagelijks door de man bedragen. Deze accessoires behoorden tot het dagelijkse tenue van de werkende man. Overigens ook op zon- en feestdagen kleedden mannen zich van top tot teen netjes aan. Niet alleen werden bretels en pochetten veel gedragen, maar zelfs een mooie hoed. Niet verwonderlijk dat in de laatste 2 decennia deze mode items vooral door ouderen mannen gedragen werden. De mannen van de jaren 50, 60 en 70 zijn de ouderen van nu.

Bretels

Daar bretels vroeger gedragen werden als praktisch hulpmiddel om de broek op te houden, worden bretels tegenwoordig veel meer als modeaccessoire gedragen. Bretels zijn overigens niet alleen in alledaagse kleuren als donkerblauw en zwart verkrijgbaar, maar ook in kleuren als lichtblauw, roze en geel. roze bretels

Pochetten

Pochetten worden weer volop gedragen. Vroeger was het not done om een pochet zonder bijpassende stropdas te dragen. Tegenwoordig kun je volop varieren. Bijvoorbeeld een pochet in een andere kleur dan de stropdas. Een lichtblauwe pochet met een donkerblauwe stropdas zorgt bijvoorbeeld voor een frisse combinatie. Daarnaast zien we ook dat de stropdas wordt thuisgelaten en enkel de pochet wordt gedragen.

 

Nieuwe trend: bretels

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×