Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuw in onze collectie: hoogwaardige satijnzijde stropdassen

groen

Wij hebben weer nieuwe pareltjes binnengekregen. Super luxueuze stropdassen van Progetto in aaibaarzachte satijnzijde. Deze stropdassen bevatten meer zijde per vierkante centimeter dan een gemiddelde stropdas. Daardoor voelt de stropdas heel comfortabel en rijk aan.

Ook de achterkant krijgt speciale aandacht. De tegenvoering is uitgevoerd in contrasterende koningsblauwe reps-zijde. De stropdassen zijn vervaardigd in de Progetto weverij in Italië. En dat is te zien aan het resultaat: hoogwaardige satijnzijde stropdassen waar je jarenlang draagplezier van zult hebben.

De stropdassen zijn verkrijgbaar in 11 verfrissende en trendy kleuren. Zoals bosgroen, intens fuchsia en champagne. Ware musthave stropdassen die het goed doen bij vele outfits en gelegenheden. Voor stijlvol op kantoor en feestelijk voor s'avonds. Voor Euro 24,50 ben je in het bezit van zo'n Progetto pareltje!

Bekijk ook

Tie Mask

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen.

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×