Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Mondkapjes weer beschikbaar!

Vrouw in metro

Je kunt onder andere onze E.L. Cravatte mondkapjes weer kopen!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst. Ook willen wij jullie bedanken voor jullie begrip en jullie geduld van de afgelopen tijd.

Na de persconferentie van de MP (6 mei jongstleden) zijn wij, op 10 minuten na, 24 uur online geweest. Helaas waren wij vervolgens genoodzaakt om de verkoop van de mondkapjes te pauzeren. Dit om alle klanten die reeds besteld hadden te beleveren en in samenwerking met onze tailors in Nederland de productiecapaciteit te verhogen. Inmiddels zijn wij na een hectische periode zover dat wij de mondkapjes weer beschikbaar hebben!

Mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer vanaf 1 juni

De Nederlandse “mondkapjeswereld” is sinds het uitlekken van de mondkapjesverplichting in het OV voorgoed veranderd. Als accessoirespecialist hadden wij hier reeds op voorgesorteerd, maar dat de vraag zo explosief zou toenemen hadden ook wij niet voorzien. Inmiddels zijn we na een hectische periode zover dat we o.a. de E.L. Cravatte mondkapjes weer beschikbaar hebben!

Er was al bekend dat mondkapjes tijdens het vliegen verplicht zijn. Verschillende vliegtuigmaatschappijen hebben dit voor de verplichting in het openbaar vervoer zelf al ingesteld. Er komen ook steeds meer vliegtuigmaatschappijen bij die het verplichten. Naar verwachting zal er, net als in andere landen, een verplichting komen voor het dragen van een mondkapje als het in openbare ruimtes niet mogelijk is om anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Verschillende soorten mondkapjes

De E.L. Cravatte mondkapjes worden, in samenwerking met verschillende ateliers, met de hand, in Nederland gemaakt. De mondkapjes van E.L. Cravatte kun je wassen tot wel 90 graden! Deze mondkapjes worden onder andere gemaakt van 215 grams antibacterieel katoen dat normaal gesproken voor doktersjassen wordt gebruikt. Nu de productiecapaciteit van de E.L. Cravatte mondkapjes is opgeschaald is er ook ruimte om te kijken naar nieuwe toevoegingen. Zo hebben wij nu ook mondkapjes beschikbaar gemaakt van 240 grams antibacterieel katoen. Deze mondkapjes voelen een stuk luxer en hebben een nog betere filterfunctie. Naast deze Premium, luxere, mondkapjes hebben wij ook mondkapjes toegevoegd van E.L. Cravatte voorzien van een opbergvakje voor een filter. De filters worden niet standaard meegeleverd, maar zijn los verkrijgbaar in onze webwinkel. Naast deze toevoegingen hebben wij ook de kindermondkapjes toegevoegd in wit en lichtblauw. Ook hebben wij in onze standaard 215 grams kwaliteit de kleuren Rusty en Blauw toegevoegd.

Nieuwe kleuren mondkapjes

Het bekende bretelmerk Wiseguy Suspenders heeft ook mondkapjes op de markt gebracht onder Wiseguy Face Wear. Deze Mondkapjes zijn gemaakt van Canvas dat ook wordt gebruikt voor verschillende bretels die reeds alom bekend zijn in bretelsland en verkrijgbaar zijn via Bretelswinkel.nl. De mondkapjes van Wiseguy Suspenders zijn er op dit moment in drie kleuren: Zwart, Legergroen en Donkerblauw. Voor de échte fans zijn deze drie kleuren ook als 3-pack beschikbaar.

Wiseguy Suspenders Face Wear

Overige informatie over mondkapjes

Mondkapjes worden door veel verschillende partijen aangeboden online. Grote, bekende, bedrijven als HEMA, Kruidvat en Etos hebben onder andere aangegeven ook mondkapjes aan te gaan bieden. Maar ook vele nieuwe webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond met uiteenlopende mondkapjes van verschillende kwaliteiten. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat het lastig kiezen is en door het slechte nieuws over de medische mondkapjes kunnen wij ons goed voorstellen dat men ook argwanend is met betrekking tot het aanschaffen van de niet-medische mondkapjes. Veel webwinkels verkopen mondkapjes die men importeert uit Azië. Deze mondkapjes zijn  doorgaans van een lichtere kwaliteit katoen (veelal 130 gram).

Doordat de E.L. Cravatte Mondkapjes in Nederland gemaakt worden en de productiecapaciteit opgehoogd is, zijn deze mondkapjes snel leverbaar, ook in grote aantallen. Zijn er mondkapjes tijdelijk uitverkocht? Geen probleem, wij proberen deze iedere dag weer aan te vullen! Blijf de website goed in de gaten houden.

Heb je vragen over onze mondkapjes? Een antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier!

Zoals men van ons gewend is kunnen wij onze mondkapjes ook bedrukken met een logo vanaf 10 stuks! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mondkapjes met logo2

 

Bekijk ook

Tie Mask

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen.

Mark Rutte

Mondkapjes advies in openbare binnenruimte

Inmiddels is het alweer een week geleden dat onze premier, Mark Rutte, onder andere een dringend advies voor het dragen van niet-medische mondkapjes in openbare binnenruimten aankondigde naast 7 andere...

Bestelling is prima ontvangen!
Willem Stroo
Goede kwaliteit strik en bijbehorend pochet,snel geleverd via normale post
Laurens
Snelle levering. Bretels van hoogstaande kwaliteit.
Pieter Kersten
Solide bretels
Sjouke Visser

mooie stropdas voor een nette prijs

Leo Smit
De kwaliteit van de bretels is erg goed!
Alles werd netjes en snel geleverd, daarnaast was alle relevantie informatie vanuit Bretelswinkel.nl duidelijk geleverd.
aarnaud Vries

Betaal veilig online

×