Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Mondkapjes. Nieuwe Wiseguy Suspenders Face Wear nu verkrijgbaar

Mondkpajes NL Wiseguy

Het, inmiddels welbekende, bretelmerk Wiseguy Suspenders heeft zijn ‘Face Wear’ collectie uitgebreid!

Bij Wiseguy Suspenders is men er van overtuigd dat mondkapjes (lees Face Wear), net als in Azië reeds het geval is, kan worden gezien als een nieuw modeaccessoire dat dagelijks gebruikt zal gaan worden.

De Pay-off die Wiseguy Suspenders gebruikt is; ‘Never Let You Down’. Ook vandaag de dag, tijdens de Coronacrisis, proberen zij dit waar te maken met hun nieuwe collectie mondkapjes. De echte fans zijn reeds op de hoogte van de verschillende mondkapjes die al vrij snel via onze webwinkels in Europa beschikbaar zijn gekomen nadat de verplichting voor mondkapjes in het openbaar vervoer bekend werd gemaakt. Na een succesvolle introductie is het merk doorgegaan met het ontwikkelen en produceren van méér verschillende mondkapjes die perfect passen bij het merk en zijn filosofie. Dit heeft geleid tot een eerste uitbreiding van de collectie.

Nieuwe kleuren mondkapjes

De ‘standaard’ collectie Wiseguy Suspenders mondkapjes is uitgebreid met verschillende nieuwe kleuren. Zo kun je nu, naast zwart, donkerblauw en legergroen ook kiezen voor kleuren als: camel, bruin, zandkleurig en grijs. De Canvas mondkapjes van Wiseguy Suspenders zijn voorzien van een speciaal opbergvakje voor filters. De filters worden standaard meegeleverd met de mondkapjes.

Mondkapjes met leer

Naast de nieuwe kleuren heeft het merk ook mondkapjes aan haar collectie toegevoegd met leer. Kenners weten dat Wiseguy Suspenders bekend staat om haar hoge kwaliteit lederen bretels. Vandaar kon het ook niet uitblijven dat het merk mondkapjes zou introduceren voorzien van een lederen stuk. Vanzelfsprekend is er ook gedacht aan de functionaliteit van het mondkapje en heeft men kleine gaatjes ter hoogte van de neus aangebracht, zodat ademen dor deze katoenen mondkapjes geen probleem is. Ook de katoenen mondkapjes met leer van Wiseguy Suspenders zijn standaard voorzien van een filter opbergvakje. De filters worden standaard meegeleverd.

Katoenen Mondkapjes Multi Pack 

Nu het vanaf 1 juni verplicht is om tijdens het reizen in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en er wordt geadviseerd om voor de heen- en de terugreis een ander mondkapje te dragen heeft Wiseguy Suspenders een Multi pack geïntroduceerd tegen een scherpere prijs. Er zijn verschillende 3-packs verkrijgbaar waarin de meest verkochte kleuren gecombineerd zijn. Hiernaast is er ook een 3-pack beschikbaar in de kleur zwart.

mondkapje wiseguy suspenders

Handig om te weten 

Alle katoenen, of Canvas, mondkapjes van het merk zijn voorzien van een speciaal opbergvakje waarin men een filter kan plaatsen. De filters worden standaard meegeleverd bij de Wiseguy Face Wear. Naast de meegeleverde filters wordt er ook extra elastiek meegeleverd, zodat men zelf het elastiek kan vervangen als dit wenselijk is. Tevens is het elastiek van de katoenen mondkapjes van Wiseguy Suspenders ook aan te passen. In de zoom zit namelijk het knoopje verborgen, hiermee kun je het elastiek eenvoudig korter maken.

Bekijk hier de volledige collectie mondkapjes van Wiseguy Suspenders.

Filters en elastiek mondkapjes

Bekijk ook

Tie Mask

Wij presenteren u; de Tie-Mask!

Mensen die niet thuis kunnen werken en toch naar kantoor moeten of werkzaam zijn in bijvoorbeeld de uitvaartsector of de horeca zullen in publieke binnenruimten een mondkapje moeten dragen.

Mark Rutte

Mondkapjes advies in openbare binnenruimte

Inmiddels is het alweer een week geleden dat onze premier, Mark Rutte, onder andere een dringend advies voor het dragen van niet-medische mondkapjes in openbare binnenruimten aankondigde naast 7 andere...

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen
Erg blij mee de exacte kleur, goede kwaliteit, goed bezorgd en snel bezorging.
A.s. Zaterdag zal hij uitblinken bij de doopfeest, bedankt voor de goede zorgen.
Frida Maduro
Mooie stropdassen werden per omgegaan direct verstuurd mijn dank voor de correcte verzorging
J.v.d.Berg

Betaal veilig online

×