Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Mondkapjes advies in openbare binnenruimte

Mark Rutte

Inmiddels is het alweer een week geleden dat onze premier, Mark Rutte, onder andere een dringend advies voor het dragen van niet-medische mondkapjes in openbare binnenruimten aankondigde naast 7 andere strengere maatregels. De situatie verslechtert en er zijn wederom strengere maatregelen nodig om het virus af te remmen.

De maatregelen werden aangekondigd voor, in eerste instantie, een 4-weekse periode. Zo begon de MP met de maatregel om alle Horeca wederom te sluiten en eindigde met een dringend advies voor het dragen van een niet-medisch mondkapje in alle openbare binnenruimten. Hieraan voegde de premier toe dat er druk aan wordt gewerkt om het laatste op te nemen in een wet, waardoor het een verplichting wordt om een niet-medisch mondkapje te dragen in openbare binnenruimten.

Stoffen mondkapjes als niet-medisch mondkapje

Onze stoffen wasbare mondkapjes bieden wij al aan sinds eind april jl. Na de aankondiging begin mei, waarin mondkapjes verplicht werden in het openbaar vervoer is de vraag naar onze katoenen mondkapjes zeer behoorlijk toegenomen. Onderscheidend is dat onze mondkapjes in Nederland met de hand worden gemaakt van hoogwaardig katoen van tenminste 215gr./m2. Als enige aanbieder die de stoffen mondkapjes op voorraad had en snel kon produceren wisten veel consumenten ons te vinden. Sindsdien zijn wij bezig om onze collectie uit te breiden met nieuwe varianten en kleuren.

De afgelopen merkten we dat de kwaliteit van onze wasbare mondkapjes goed is bevallen bij onze klanten. Velen kwamen terug en lieten lovende reviews achter. De dragers van de katoenen mondkapjes gaan deze steeds meer zien als een accessoire. Zo worden er diverse kleuren aangeschaft om te zorgen dat het mondkapje past bij de outfit. Onze collectie sluit hier perfect op aan al zijn de zwarte mondkapjes nog steeds het meest populair!

Ook bedrijven, verenigingen en organisaties kiezen voor stoffen wasbare mondkapjes

Naast de consumenten is ook de vraag vanuit bedrijven, verenigingen en organisaties toegenomen na vorige week. Wij merken dat veel bedrijven, organisaties en verenigingen stoffen mondkapjes beschikbaar willen stellen aan personeel, leden en bezoekers.

Doordat wij onze wasbare mondkapjes al vanaf 10 stuks kunnen bedrukken met een logo en deze worden geproduceerd in Nederland kunnen wij deze snel leveren. Wij werken voor het bedrukken van onze stoffen mondkapjes samen met een gerenommeerde Nederlandse textieldrukkerij die ons sinds jaar en dag helpt met het bedrukken van onze accessoires. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Bekijk ook

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Mooie bretels in een mooie verpakking. Hele snelle levering en bij het openmaken van mijn pakket zat er ook een Sinterklaas gedicht bij van de winkel. Echt zo onwijs leuk! Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Yafit Iwan
Goede site, snelle verzending en levering. Wat werd er geleverd? : Twee mooie, rode en brede bretels van uitstekende kwaliteit. Voor kwaliteit betaal je meer, maar je moet denken in termen van duurzaamheid. Riemen knellen bijna altijd en blijven zelden op hun plaats (tenzij je ingesnoerd wilt worden) Bretels geven meer natuurlijke ruimte in het dragen.. Mijn man kan dus nu heel elegant zijn broeken ophouden ! :) :) :)
Aanbevolen? Wat denkt u zelf...
Chantal
Mooie kwaliteit, snelle levering!
Joost Nobel
Stevige, brede en stoere werk-bretels van hele goede kwaliteit.
Snelle levering.
Rick van Bragt
Fijne site, snelle en duidelijke communicatie qua levering. Goede kwaliteit qua manchetknopen.
Arjan
Snelle en nette verzending. Mooie kwaliteit voor een verantwoorde prijs. Tot een volgende keer.
Rudy tamminga

Betaal veilig online

×