Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Mondkapjes advies in openbare binnenruimte

Mark Rutte

Inmiddels is het alweer een week geleden dat onze premier, Mark Rutte, onder andere een dringend advies voor het dragen van niet-medische mondkapjes in openbare binnenruimten aankondigde naast 7 andere strengere maatregels. De situatie verslechtert en er zijn wederom strengere maatregelen nodig om het virus af te remmen.

De maatregelen werden aangekondigd voor, in eerste instantie, een 4-weekse periode. Zo begon de MP met de maatregel om alle Horeca wederom te sluiten en eindigde met een dringend advies voor het dragen van een niet-medisch mondkapje in alle openbare binnenruimten. Hieraan voegde de premier toe dat er druk aan wordt gewerkt om het laatste op te nemen in een wet, waardoor het een verplichting wordt om een niet-medisch mondkapje te dragen in openbare binnenruimten.

Stoffen mondkapjes als niet-medisch mondkapje

Onze stoffen wasbare mondkapjes bieden wij al aan sinds eind april jl. Na de aankondiging begin mei, waarin mondkapjes verplicht werden in het openbaar vervoer is de vraag naar onze katoenen mondkapjes zeer behoorlijk toegenomen. Onderscheidend is dat onze mondkapjes in Nederland met de hand worden gemaakt van hoogwaardig katoen van tenminste 215gr./m2. Als enige aanbieder die de stoffen mondkapjes op voorraad had en snel kon produceren wisten veel consumenten ons te vinden. Sindsdien zijn wij bezig om onze collectie uit te breiden met nieuwe varianten en kleuren.

De afgelopen merkten we dat de kwaliteit van onze wasbare mondkapjes goed is bevallen bij onze klanten. Velen kwamen terug en lieten lovende reviews achter. De dragers van de katoenen mondkapjes gaan deze steeds meer zien als een accessoire. Zo worden er diverse kleuren aangeschaft om te zorgen dat het mondkapje past bij de outfit. Onze collectie sluit hier perfect op aan al zijn de zwarte mondkapjes nog steeds het meest populair!

Ook bedrijven, verenigingen en organisaties kiezen voor stoffen wasbare mondkapjes

Naast de consumenten is ook de vraag vanuit bedrijven, verenigingen en organisaties toegenomen na vorige week. Wij merken dat veel bedrijven, organisaties en verenigingen stoffen mondkapjes beschikbaar willen stellen aan personeel, leden en bezoekers.

Doordat wij onze wasbare mondkapjes al vanaf 10 stuks kunnen bedrukken met een logo en deze worden geproduceerd in Nederland kunnen wij deze snel leveren. Wij werken voor het bedrukken van onze stoffen mondkapjes samen met een gerenommeerde Nederlandse textieldrukkerij die ons sinds jaar en dag helpt met het bedrukken van onze accessoires. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Bekijk ook

Vrouw in metro

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×