Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Koningsdag vieren we met oranje!

oranje stropdas 3

De winkels puilen uit van de oranje accessoires want maandag a.s. 27 april is het zover; de allereerste koningsdag die daadwerkelijk gevierd wordt op de verjaardag van onze koning zelf, koning Willem-Alexander van Oranje Nassau. Het officiele koningsfeest vindt dit jaar plaats in Dordrecht, maar door het hele land wordt feest gevierd. En de outfits worden nu al bij elkaar gezocht.

Oranje accessoires

Oranje t-shirts, hoeden, stropdassen, vlinderstrikjes en oranje bretels. Voor die laatste 3 accessoires kun je bij ons terecht. Een stropdas of vlinderstrik is weer eens wat anders dan een oranje t-shirt waar je op koningsdag half Nederland in kunt vinden. Het is een stijlvol alternatief, een super accessoire om op een oranjefeest te verschijnen. Een oranje stropdas kun je bij ons al vinden voor Euro 14,95 per stuk (polyester). Ga je liever voor een mooi zijden exemplaar dan ben je Euro 17,95 kwijt. Complementeer je outfit met een oranje pochet voor slechts Euro 10,95.

Ons assortiment oranje stropdassen

Een overzicht van al onze oranje stropdassen vind je hier: oranje stropdas. In ons uitgebreide assortiment vind je ook exemplaren die je prima naar kantoor kunt dragen ook al is het geen speciale oranje feestdag. Bijvoorbeeld deze elegante oranje stropdas met fijne witte strepen. Deze stropdas is uitgevoerd in fijne satijnzijde en bezit daarom een prachtige, subtiele glans.
Wil je op koningsdag wat subtieler verschijnen en laat je het Holland Oranje liever over aan anderen, kies dan voor een perzik-oranje stropdas. Deze prachtige pastel stropdas leent zicht ook uitstekend voor andere gelegenheden dan enkel koningsdag en WK's.

Bij vrijwel elke effen stropdas is een bijpassend pochet, vlinderstrik en zelfs damesshawl leverbaar.

Voor prachtige combinaties kun je dus in één van onze winkels terecht.

Een fijne koningsdag gewenst!

 

Bekijk ook

stropdas koningsdag oranje

Zó vier jij dit jaar Koningsdag!

Je eigen verjaardag steekt maar schril af bij het feestje van onze koning. Aanstaande vrijdag gaan we de straat op om de verjaardag van Willem-Alexander te vieren.

koningsdag

Koninklijke das

Shop je oranje das nog voor 25 april om hem op koningsdag te dragen!

Bestelling is prima ontvangen!
Willem Stroo
Goede kwaliteit strik en bijbehorend pochet,snel geleverd via normale post
Laurens
Snelle levering. Bretels van hoogstaande kwaliteit.
Pieter Kersten
Solide bretels
Sjouke Visser

mooie stropdas voor een nette prijs

Leo Smit
De kwaliteit van de bretels is erg goed!
Alles werd netjes en snel geleverd, daarnaast was alle relevantie informatie vanuit Bretelswinkel.nl duidelijk geleverd.
aarnaud Vries

Betaal veilig online

×