Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Katoenen mondkapjes voor Vaderdag

Mondkapje voor vaderdag

21 juni is het weer zo ver. Dan is het Vaderdag. Wat is er nou leuker dan jouw vader een cadeau te geven dat echt helemaal van deze tijd is. Geef jouw vader een stoer katoenen mondkapje cadeau en combineer deze met een bijpassende stropdas.


Nu mondkapjes in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondkapje niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu al gezien als hét nieuwe modeaccessoire!

Combineer een katoenen mondkapje met een stropdas

Met Vaderdag in het vooruitzicht is dit het moment om jouw vader de perfecte combinatie cadeau te geven. De mondkapjes van E.L. Cravatte zijn uitgevoerd in klassieke kleuren die uitstekend te combineren zijn bij de zijden stropdassen van E.L. Cravatte. Gaat jouw vader dagelijks met het OV naar zijn werk? En draagt hij elke dag een pak naar zijn werk? Dan is hij vast ook gewend om een stropdas te dragen. Draagt jouw vader vaak diezelfde blauw gestreepte stropdas? Geef hem dan een blauw mondkapje cadeau in dezelfde kleur. Misschien vind jij het zelf wel tijd worden voor een nieuwe stropdas. Geef dan bijvoorbeeld jouw vader een trendy roest -kleurige stropdas cadeau met een bijpassend mondkapje.

Mondkapjes met bijpassende stropdassen

Voordelen van een wasbaar mondkapje

Medische en disposable of wegwerp mondkapjes genoemd, zijn voor kort en eenmalig gebruik. Dit is slecht voor het milieu en je zult bij veelvuldig dragen van een nieuw mondkapje ook veel duurder uit zijn. Katoenen mondkapjes hebben een veel langere levensduur en zijn eenvoudig te wassen tot wel 90 graden. De katoenen mondkapjes van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in effen klassieke kleuren en daarom eenvoudig te combineren bij iedere outfit.

Katoenen mondkapjes voor dagelijks gebruik

Reist jouw vader niet dagelijks met het OV? Dan zal hij waarschijnlijk snel in een situatie verdagen waarin het wellicht wel gewenst is er een te dragen. Juist dan is het prettige om een katoen mondkapje bij de hand te hebben. Geef hem een mondkapje voor Vaderdag, zodat hij deze bij zich kan dragen, of wellicht verdaagd het in het handschoenenkastje van zijn auto. In ieder geval komt hij dan niet voor verrassingen te staan.

Een trendy en stoer katoenen mondkapje kopen? Je vindt ze hier.

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×