Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Katoenen mondkapjes voor Vaderdag

Mondkapje voor vaderdag

21 juni is het weer zo ver. Dan is het Vaderdag. Wat is er nou leuker dan jouw vader een cadeau te geven dat echt helemaal van deze tijd is. Geef jouw vader een stoer katoenen mondkapje cadeau en combineer deze met een bijpassende stropdas.


Nu mondkapjes in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondkapje niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu al gezien als hét nieuwe modeaccessoire!

Combineer een katoenen mondkapje met een stropdas

Met Vaderdag in het vooruitzicht is dit het moment om jouw vader de perfecte combinatie cadeau te geven. De mondkapjes van E.L. Cravatte zijn uitgevoerd in klassieke kleuren die uitstekend te combineren zijn bij de zijden stropdassen van E.L. Cravatte. Gaat jouw vader dagelijks met het OV naar zijn werk? En draagt hij elke dag een pak naar zijn werk? Dan is hij vast ook gewend om een stropdas te dragen. Draagt jouw vader vaak diezelfde blauw gestreepte stropdas? Geef hem dan een blauw mondkapje cadeau in dezelfde kleur. Misschien vind jij het zelf wel tijd worden voor een nieuwe stropdas. Geef dan bijvoorbeeld jouw vader een trendy roest -kleurige stropdas cadeau met een bijpassend mondkapje.

Mondkapjes met bijpassende stropdassen

Voordelen van een wasbaar mondkapje

Medische en disposable of wegwerp mondkapjes genoemd, zijn voor kort en eenmalig gebruik. Dit is slecht voor het milieu en je zult bij veelvuldig dragen van een nieuw mondkapje ook veel duurder uit zijn. Katoenen mondkapjes hebben een veel langere levensduur en zijn eenvoudig te wassen tot wel 90 graden. De katoenen mondkapjes van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in effen klassieke kleuren en daarom eenvoudig te combineren bij iedere outfit.

Katoenen mondkapjes voor dagelijks gebruik

Reist jouw vader niet dagelijks met het OV? Dan zal hij waarschijnlijk snel in een situatie verdagen waarin het wellicht wel gewenst is er een te dragen. Juist dan is het prettige om een katoen mondkapje bij de hand te hebben. Geef hem een mondkapje voor Vaderdag, zodat hij deze bij zich kan dragen, of wellicht verdaagd het in het handschoenenkastje van zijn auto. In ieder geval komt hij dan niet voor verrassingen te staan.

Een trendy en stoer katoenen mondkapje kopen? Je vindt ze hier.

De bretels snel fijn strak en breed. De levering ging zoals vermeld op het juiste tijdstip.
Bennie Drees
Levering binnen een dag, mooi verzorgd, prima prijs. In één woord top!
Wim Driebergen
Goede kwaliteit snelle service en betaalbare prijs.
Anton Meijer
Perfect advies en een geweldige service. Voor iedereen aan te bevelen!
Roger Croughs
Prima, mooie bretels.
Ina
Goede service en erg snelle levering. Ik ben voornemens hier vaker te gaan bestellen
Tony

Betaal veilig online

×