Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Hoe knoop je een gebreide stropdas?

gebreide stropdas knopen2

Een gebreide stropdas vraagt om een knoop die goed aansluit bij zijn stijl: niet te formeel, niet te ingewikkeld en niet te vol. Tel daarbij op dat een gebreide stropdas vaak dikker is dan een doorsnee zijden stropdas en je komt tot de conclusie dat je voor een eenvoudige, slanke knoop moet gaan. De Four in Hand knoop is dé ideale knoop voor een gebreide stropdas.

Shop onze gebreide stropdassen en ontvang jouw bestelling morgen al in huis!

Four in hand knoop:

four in hand2

De Four in Hand knoop wordt ook wel de klassieke knoop of de simpele knoop genoemd, het is een basis knoop die vele stropdassenbezitters zullen kennen. Deze asymetrische knoop is ideaal voor minder formele gelegenheden en uiteraard voor gebreide stropdassen. Voor knoopinstructies van de Windsor, halve Windsor en de Shell knoop kijk je bij 'hoe knoop ik een stropdas?'.

Wist je dit over de gebreide stropdas? 

Wist je dat een gebreide stropdas, ofwel een knitted tie, een ideale reisgenoot is? Een gebreide stropdas kreukt vrijwel niet. Een reden te meer om nog een mooi exemplaar aan te schaffen! 

Wist je dat je met een gebreide das je formele outfit wat kunt downgraden? Je wilt wel stijlvol gekleed gaan maar niet té, voilà daar is je vriend de knitted tie. 

Wist je dat je met een gebreide das je casual outfit kunt upgraden? Hij staat uitstekend bij een nonchalante broek als een nette jeans of op een ribbroek.

gebreide das

Een gebreide stropdas hoeft dan wel niet gestreken te worden, je ontkomt niet aan het strijken van een pantalon.

Bekijk ook

De Stropdas

De stropdas

De stropdas is een van de weinige accessoires voor de man. Stroppen vind je in allerlei kleuren, designs, patronen en breedtes.

stropdas blauw trend

Dé stropdassen trends van 2016

Is jouw garderobe 2016 proof? Ontdek het in dit blog, want wij doen je de belangrijkste fashion trends uit de doeken op het gebied van de mannenmode met uiteraard speciale...

Prima kwaliteit en vlotte levering!
Anita
- Product naar verwachting
- Goed verpakt
- Snel geleverd
Joël Mostert
Snelle levering en goede kwaliteit artikelen
Thomas Van Hoven
Zeer keurige en mooie website. Kiezen volgens wens ging super vlot. Bestelling, opvolging en levering ging ook zoals verwacht. Ik kom zeker terug!
Tom Van der Weken
Voor me opa bretels besteld snel geleverd en hij zei top kwaliteit!!

Sylvia
Sylvia

fluoriserend

Niek

Betaal veilig online

×