Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Hoe knoop je een gebreide stropdas?

gebreide stropdas knopen2

Een gebreide stropdas vraagt om een knoop die goed aansluit bij zijn stijl: niet te formeel, niet te ingewikkeld en niet te vol. Tel daarbij op dat een gebreide stropdas vaak dikker is dan een doorsnee zijden stropdas en je komt tot de conclusie dat je voor een eenvoudige, slanke knoop moet gaan. De Four in Hand knoop is dé ideale knoop voor een gebreide stropdas.

Shop onze gebreide stropdassen en ontvang jouw bestelling morgen al in huis!

Four in hand knoop:

four in hand2

De Four in Hand knoop wordt ook wel de klassieke knoop of de simpele knoop genoemd, het is een basis knoop die vele stropdassenbezitters zullen kennen. Deze asymetrische knoop is ideaal voor minder formele gelegenheden en uiteraard voor gebreide stropdassen. Voor knoopinstructies van de Windsor, halve Windsor en de Shell knoop kijk je bij 'hoe knoop ik een stropdas?'.

Wist je dit over de gebreide stropdas? 

Wist je dat een gebreide stropdas, ofwel een knitted tie, een ideale reisgenoot is? Een gebreide stropdas kreukt vrijwel niet. Een reden te meer om nog een mooi exemplaar aan te schaffen! 

Wist je dat je met een gebreide das je formele outfit wat kunt downgraden? Je wilt wel stijlvol gekleed gaan maar niet té, voilà daar is je vriend de knitted tie. 

Wist je dat je met een gebreide das je casual outfit kunt upgraden? Hij staat uitstekend bij een nonchalante broek als een nette jeans of op een ribbroek.

gebreide das

Een gebreide stropdas hoeft dan wel niet gestreken te worden, je ontkomt niet aan het strijken van een pantalon.

Bekijk ook

De Stropdas

De stropdas

De stropdas is een van de weinige accessoires voor de man. Stroppen vind je in allerlei kleuren, designs, patronen en breedtes.

stropdas blauw trend

Dé stropdassen trends van 2016

Is jouw garderobe 2016 proof? Ontdek het in dit blog, want wij doen je de belangrijkste fashion trends uit de doeken op het gebied van de mannenmode met uiteraard speciale...

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×