Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Hoe draag je een pochet?

colbert met pochet

Met een pochet geef je op een snelle manier een persoonlijke touch aan je outfit. Daarom geven we je de beste tips op een rij voor het dragen van een pochet:

  • Een effen pochet kun je heel eenvoudig met een effen stropdas combineren. Voor meer speelsheid kun je echter ook variëren; probeer eens polka dot stropdas met een effen pochet in dezelfde kleurtoon.
  • Draag je pochet eens zonder stropdas. Of vervang je stropdas door een vlinderstrik. Nog hipper? Kies voor een gebreide strik.
  • Draag je pochet niet alleen in de borstzak van je kostuum, maar draag hem in je vrijetijd in een casual colbert.
  • Een pochet kun je rechttoe, rechtaan vouwen zodat er een keurig rechthoekje boven je borstzak verschijnt. Ook kun je kiezen voor een meer fluffy uitvoering, door de pochet op tafel te leggen en met je duim en wijsvinger de pochet in het midden beet te pakken. Nu nog een kwestie van het pochet netjes in je borstzak plaatsen, zodat het pochet met wat volume uit je colbertzak steekt.

pochet dragen

Bekijk ook

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×