Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Hoe draag je een pochet?

colbert met pochet

Met een pochet geef je op een snelle manier een persoonlijke touch aan je outfit. Daarom geven we je de beste tips op een rij voor het dragen van een pochet:

  • Een effen pochet kun je heel eenvoudig met een effen stropdas combineren. Voor meer speelsheid kun je echter ook variëren; probeer eens polka dot stropdas met een effen pochet in dezelfde kleurtoon.
  • Draag je pochet eens zonder stropdas. Of vervang je stropdas door een vlinderstrik. Nog hipper? Kies voor een gebreide strik.
  • Draag je pochet niet alleen in de borstzak van je kostuum, maar draag hem in je vrijetijd in een casual colbert.
  • Een pochet kun je rechttoe, rechtaan vouwen zodat er een keurig rechthoekje boven je borstzak verschijnt. Ook kun je kiezen voor een meer fluffy uitvoering, door de pochet op tafel te leggen en met je duim en wijsvinger de pochet in het midden beet te pakken. Nu nog een kwestie van het pochet netjes in je borstzak plaatsen, zodat het pochet met wat volume uit je colbertzak steekt.

pochet dragen

Bekijk ook

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×