Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Herfstrends 2014 in stropdassenland

stropdastrends herfst 2014

De najaarszon heeft zich lang van zijn beste kant laten zien, waardoor we ons in een lange nazomer waanden, ook al lagen de pepernoten al ruim een maand lang en breed in de winkelschappen. Sinds enkele dagen is de temperatuur echter flink gedropped en de eerste fikse wind- en regenbuien hebben het nieuwe seizoen aangekondigd. Het is herfst.

De zomerkleding kan weer ver weg worden opgeborgen om plaats te maken voor je herfstgarderobe. Maar wat te dragen dit jaar 2014? Hoe komen we gekleed en stijlvol voor de dag en vermijden we die zogenaamde fashion faux pas op de korter wordende dagen? Laat je inspireren door onderstaande trends, maar volg vooral je persoonlijke smaak en stijl. 

Welke vorm heeft de stropdas?


We kunnen het ons niet meer voorstellen maar in de jaren 90 waren de overhemden en stropdassen breed, breed en nog eens breed. Je taille was vrijwel onzichtbaar onder al dat stof. Als je foto's van jezelf terugziet begrijp je er niets meer van, waar zat je met je hoofd? Dat is dus mode. Ook al grijpen mannen vaak op dezelfde items en kleedstijl terug, toch veranderen zelfs de meest conservatieve mannen nog mee met de trends. Ook dit najaar is het keyword ‘slimfit'. Dit geldt zowel voor de overhemden als de stropdassen. Welke breedte je moet aanhouden? Een stropdas heeft een maximale breedte van 7,5 cm, maar 6 of 6,5 cm is ook een gangbaar slimfit model. En verder wat betreft vorm: De gebreide stropdas loopt in gelijke breedte loodrecht naar beneden, de conventionele zijden stropdas loopt ietwat breder uit in de punt.

Heeft de najaarsstropdas kleur?


Het antwoord is ja. De stropdas bekend kleur in de herfst van 2014. Echter moeten we hier wel een kanttekening bij plaatsen want neon en colorblocking zijn voorlopig uit het modebeeld verdwenen. Het zijn pastel- en poedertinten die de klok slaan, zoals abrikoos, zalmroze en pastelpaars. De kleuren zijn zacht en laten zich uitstekend combineren met dé donkere herfsttinten van dit jaar, namelijk bruin en grijs. Combineer bijvoorbeeld een bruin pak met een abrikoos overhemd en donkerblauwe stropdas. Voor een minder gedurfde outfit ga je voor een bruin pak met wit overhemd en abrikoos stropdas. Een prachtige herfstcombinatie die je snel opvrolijkt als de herfstzon zich even niet laat zien!

Bekijk ook

perzik stropdas

Perzik stropdas

Op veler verzoek hebben wij een nieuwe kleur aan ons assortiment toegevoegd; een prachtige pastel perzik kleur.

garderobetips 2014

De allerbeste garderobe tips voor 2014

We zijn alweer ruim een week in het nieuwe jaar 2014 aanbeland, de hoogste tijd dus om aan je goede voornemens te denken! Is één van je voornemens om dit...

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×