Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Herfstrends 2014 in stropdassenland

stropdastrends herfst 2014

De najaarszon heeft zich lang van zijn beste kant laten zien, waardoor we ons in een lange nazomer waanden, ook al lagen de pepernoten al ruim een maand lang en breed in de winkelschappen. Sinds enkele dagen is de temperatuur echter flink gedropped en de eerste fikse wind- en regenbuien hebben het nieuwe seizoen aangekondigd. Het is herfst.

De zomerkleding kan weer ver weg worden opgeborgen om plaats te maken voor je herfstgarderobe. Maar wat te dragen dit jaar 2014? Hoe komen we gekleed en stijlvol voor de dag en vermijden we die zogenaamde fashion faux pas op de korter wordende dagen? Laat je inspireren door onderstaande trends, maar volg vooral je persoonlijke smaak en stijl. 

Welke vorm heeft de stropdas?


We kunnen het ons niet meer voorstellen maar in de jaren 90 waren de overhemden en stropdassen breed, breed en nog eens breed. Je taille was vrijwel onzichtbaar onder al dat stof. Als je foto's van jezelf terugziet begrijp je er niets meer van, waar zat je met je hoofd? Dat is dus mode. Ook al grijpen mannen vaak op dezelfde items en kleedstijl terug, toch veranderen zelfs de meest conservatieve mannen nog mee met de trends. Ook dit najaar is het keyword ‘slimfit'. Dit geldt zowel voor de overhemden als de stropdassen. Welke breedte je moet aanhouden? Een stropdas heeft een maximale breedte van 7,5 cm, maar 6 of 6,5 cm is ook een gangbaar slimfit model. En verder wat betreft vorm: De gebreide stropdas loopt in gelijke breedte loodrecht naar beneden, de conventionele zijden stropdas loopt ietwat breder uit in de punt.

Heeft de najaarsstropdas kleur?


Het antwoord is ja. De stropdas bekend kleur in de herfst van 2014. Echter moeten we hier wel een kanttekening bij plaatsen want neon en colorblocking zijn voorlopig uit het modebeeld verdwenen. Het zijn pastel- en poedertinten die de klok slaan, zoals abrikoos, zalmroze en pastelpaars. De kleuren zijn zacht en laten zich uitstekend combineren met dé donkere herfsttinten van dit jaar, namelijk bruin en grijs. Combineer bijvoorbeeld een bruin pak met een abrikoos overhemd en donkerblauwe stropdas. Voor een minder gedurfde outfit ga je voor een bruin pak met wit overhemd en abrikoos stropdas. Een prachtige herfstcombinatie die je snel opvrolijkt als de herfstzon zich even niet laat zien!

Bekijk ook

perzik stropdas

Perzik stropdas

Op veler verzoek hebben wij een nieuwe kleur aan ons assortiment toegevoegd; een prachtige pastel perzik kleur.

garderobetips 2014

De allerbeste garderobe tips voor 2014

We zijn alweer ruim een week in het nieuwe jaar 2014 aanbeland, de hoogste tijd dus om aan je goede voornemens te denken! Is één van je voornemens om dit...

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×