Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Gouden stropdas populair

gouden stropdas

Sinds kort vind je bij ons gouden stropdassen in het assortiment. Regelmatig ontvingen wij de vraag of wij ook gouden stropdassen in ons assortiment hebben. Een populaire stropdas, zo blijkt. Sinds de 2 goudkleurige stropdassen op de website staan, worden ze gretig afgenomen.

Het bleek niet makkelijk om de juiste kleur goud te vinden. We zijn op zoek gegaan naar een goudkleurige draad die het beste in de buurt komt van goud. En dat bleek lastig. Want wat is nu goud? Je hebt geelgoud, beige goud, bruin goud...iedereen heeft er een ander beeld bij. Goud is een materiaal die zie niet 1,2,3 in textiel laat vangen. Goud blinkt en ziet er in daglicht weer anders uit dan in kunstlicht.

Na vele proeflappen gemaakt te hebben, zijn na lang beraad de beste tinten gekozen. Dit resulteert in 2 prachtige nieuwe gouden stropdassen: een stropdas met een subtiele geweven ribstructuur en een stropdas in glanzende satijnzijde. De stropdassen zijn vervaardigd van hoogwaardige zijde, zijn voorzien van een soepele binnenvoering en jacquard tegenvoering. Kwaliteitsstropdassen voor een scherpe prijs.

Onze gouden stropdassen zijn in grote aantallen voorradig. Dus ook voor verenigingen en feestelijke gelegenheden kunnen wij gouden stropdassen leveren. Ook een goed geknoopte gouden stropdas, voor feestelijke gelegenheden?

Ga naar 058 stropdas goud
Ga naar 059 stropdas satijn goud

Bekijk ook

pepernoten

Top 3 Sinterklaas cadeaus

De goedheiligman is afgelopen zaterdag weer in ons land aangekomen, de kinderhartjes zijn sneller gaan kloppen in afwachting van de vooravond van zijn verjaardag op 6 december.

Stropdassen op jaquard wijze geweven

De term jacquard zie je regelmatig voorbij komen in combinatie met 'zijde'. Jacquard geweven wil zeggen dat er een speciale weeftechniek is gebruikt, waarbij op een prachtige wijze diverse gaarkleuren...

Fijne webwinkel om te winkelen.
Zeer snel geleverd, de andere dag al.
Top.
E. Kasper
Voor een Black&Gold-party een goudkleurige strik besteld. Mooie strik, snel geleverd. Top!
Onno
kleur en stof komen overeen met omschrijving
Line Qvist
Snel gekeverd en dassen precies volgens verwachting.
Jan Becking
Snel geleverd, mooie kwaliteit en een leuk Sinterklaasgedicht erbij!
Nicole Everaert
Mooi spul, duidelijke site, snelle levering.
p. Martens ( Damesmode Creëer )

Betaal veilig online

×