Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte

  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Een stropdas voor vaderdag!

stropdas vaderdag aanbieding

Zaterdag 20 juni is het tijd om alle papa's in het zonnetje te zetten! Menig vader krijgt praktisch gereedschap van zijn kinderen toegestopt, een stille hint van de vrouw om eindelijk eens die klemmende deur aan te pakken. Maar de kids die papa een oprecht warm hart toedragen verwennen hem met een lekkere geur, een paar happy sokken of een mooie stropdas. Hoe afgezaagd dit rijtje ook klinkt, papa wordt er wel het allerblijst van. Dus tover op 20 juni een grote glimlach op papa's gezicht en schaf een stropdas aan. 

Onze bestseller stropdas: een prachtig 100% zijde saffierblauw exemplaar. Met de kortingscode SAFFIER ontvang je maar liefst 15% korting op dit mooie exemplaar (Van €18,95 voor €16,10):

STD-E-072.png

Welke papa heb jij?

Heb je een hippy papa? Kies dan voor een trendy smal exemplaar, zoals dit super skinny model van E.L.Cravatte:

STD-XS-610.png

Heb je een serieuze papa die belangrijke zaken met grote piefen moet regelen? Deze krachtige rode stropdas zal hem extra power geven: 

STD-E-025.pngHeb je gewoon de allerliefste papa van de wereld? Koop dan een stropdas die jij hem goed vindt staan. Wedden dat hij er blij mee zal zijn?

Twijfel je over de kleur?

Geen probleem, ruilen of gewoon terugsturen voor je betaling retour mag altijd binnen 30 dagen. Ook leuk: bestel er een cadeauverpakking bij. De stropdas wordt dan in een luxe langwerpig geschenkdoosje geleverd. 

Alle papa's van over de hele wereld worden op vaderdag blij gemaakt. In zweden met een slips, in Duitsland met een Krawatte en in Frankrijk met een cravate. Happy Fathersday!

Bekijk ook

vaderdag 2013

Vaderdag 2013

Aanstaande zondag 16 juni is het vaderdag. Wil jij je vader in het zonnetje zetten en laten weten hoeveel hij voor je betekent? Geef hem eens een stropdas cadeau! Natuurlijk...

stropdas voor vader

Vaderdagactie

Zondag 17 juni is het vaderdag. Met onze vaderdagactie heb je niet alleen een mooie stropdas voor je vader maar ook een stropdas met aantrekkelijke korting voor jezelf.

Google

Google viert vaderdag

Wie vandaag in de zoekmachine Google iets op zoekt, wordt getrakteerd op de letters 'Google' met daarin een stropdas verwerkt. Met het oog op vaderdag heeft Google zijn gebruikers hierop geattendeerd.

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×