Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

De meest verkochte stropdassen

meest verkochte stropdassen

Wat is dat toch, die Nederlands en lijstjes. Zodra er een lijstje gepubliceerd wordt met ‘top 5 van leukste gemeenten om te wonen’ en zelfs bij ‘de meest gegeten snacks bij de frituur’ spitsen we onze oren. Het zal wel een oerdrift zijn, als je op de hoogte bent van de belangrijkste wetenswaardigheden, dan hoef je de rest niet meer te onthouden en heb je tijd om je te focussen op het jagen naar mammoeten en sprokkelen van rode bessen. Of misschien zijn we doodgewoon nieuwsgierig naar elkaar en zodoende spiegelen we er met z’n allen op los. Hoe het ook zij, ook wij doen graag een duit in het zakje en sussen we jouw hunkering naar nieuwe top 5 lijstjes met dit artikel: de meest verkochte stropdassen.

De meest verkochte stropdas is...een effen stropdas

We zijn niet zover gegaan dat we alle kledingzaken en online winkels gebeld en gefaxt hebben naar hun top 5 van meest verkochte stropdassen. Alhoewel we graag zouden willen weten of er veel verschil zit tussen de man die bij de Bijenkorf zijn stropdas koopt en de man die graag bij Suitsupply zijn keuze maakt. Maar dat is een heel ander verhaal.

blauwe stropdassen

De nummer 1 en 2 van 2018.

Graag hadden we je een verhaal vertelt over een diepgravend onderzoek, maar bottom line is dat we een simpel uitdraaitje hebben gemaakt van verkochte dassen van dit jaar en van vorig jaar. En wat valt direct op? De mannen die bij ons hun das aanschaffen kiezen massaal voor een effen stropdas. En gelijk heb je, een effen das laat zich makkelijk combineren en kan bij veel verschillende gelegenheden gedragen worden. Daarnaast kun je bijna niet de plank misslaan bij het maken van combinaties. Of je nu een overhemd met drukke all over print draagt of een geruit of gestreept exemplaar, een effen stropdas laat zich daar moeiteloos bij combineren. Terwijl een geruite stropdas of een stropdas met bloemen daar toch wat meer moeite mee zullen hebben.

Het tweede wat ons opvalt is dat er dit jaar en masse gekozen wordt voor blauw. Maar liefst 3 blauwe stropdassen bezitten een plaats in de top 5. Vorig jaar stond de grasgroene stropdas nog met stip op nummer in.

Ook goud is behoorlijk geliefd, niet alleen tijdens de decembermaanden maar het hele jaar door. Misschien niet de ideale kantoorstropdas, maar wel een goede keuze bij feestelijke gelegenheden als diners en bruiloften.

En tenslotte is bordeaux gewild. In 2017 stond hij nog op plaats 4, dit jaar gezakt naar plaats 7. Maar het jaar is nog niet voorbij.

We zijn benieuwd of dit artikel er juist voor zorgt dat iedereen de saffierblauwe stropdas in gaat slaan, of dat hij juist vanaf nu strikt vermeden gaat worden.

 

2017

2018

 1

saffierblauwe stropdas groene stropdas2 

 2

koningsblauwe stropdas koningsblauwe stropdas

 lichtblauwe stropdas gouden stropdas3 
     

 

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×