Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Clip it on!

clipstropdas

Nieuw in ons assortiment: clipstropdassen.

Deze handige stropdassen zijn voorzien van een haakje aan de achterkant, waardoor ze eenvoudig aan de boord van het overhemd te bevestigen zijn.

Ideaal voor mensen die werkzaam zijn in de beveiliging, het openbaar vervoer of de horeca. Maar ook gewoon voor mannen die het zichzelf gemakkelijk willen maken. De clipstropdas is reeds netjes voorgeknoopt, je hoeft dus geen ingewikkelde knoopinstructies meer te volgen. Nadeel is wel dat de stropdas niet in maat verstelbaar is. 

De clipstropdassen zijn ook leverbaar in grote aantallen. Vanaf 10 stuks is de stropdas in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder bijvoorbeeld rood en bordeaux. Vanaf 50 stuks kan de stropdas in elke gewenste kleur uitgevoerd worden. De clipstropdassen in onze webshop zijn uitgevoerd in polyester. Vanaf 30 stuks kunnen wij ook zijden clipstropdassen confectioneren.

Bekijk ook

draag je stropdas casual

Zó draag je je stropdas casual!

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de...

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Mooie collectie en produkten van uitstekende kwaliteit. Levering is snel.
Cees Endlivh
Jan Kottelenberg
Weer 3 mooie stropdassen gekocht. Kwaliteit en service zijn perfect
J.L.
Snelle levering van de stropdas en pochette. De kleuren kwamen overeen met de website en het materiaal (zijde) voelt kwalitatief goed. Zeker blij met ook het ruime assortiment aan kleuren.
Ryanne

Onlangs 2 roze stropdassen besteld. 1 is van linnen de ander wat meer glimmend en wat donkerder van kleur..vooraf mail contact over de bestelling gehad. De reactie hierop was snel, duidelijk en vriendelijk.
1 stropdas gaat terug. De Linnen stropdas ziet er erg mooi uit zoals online goed te zien is.
Ook kan je online verschillende knooptechnieken zien. Dit is duidelijk te volgen dmv een korte video.

Al met al goede online winkel met voldoende keus, en goede communicatie.
Zal er als t nogmaals nodig is, daar weer een bestelling doen..

Marti
Prima webwinkel
Haval Aughsteen

Betaal veilig online

×