Blog

Katoenen mondkapjes voor op reis

In verschillende Europese landen is het nu verplicht om te reizen met een mondkapje. Op stroppdassenwinkel.nl vind je katoenen mondkapjes voor het hele gezin.

Damesstropdassen, hipper dan ooit!

Dat de stropdas een mannenaccessoire zou zijn, is passé! De tijd is aangebroken dat het trendy is voor de dames om weer een pak te dragen.

Uitbreiding van het mondkapjes assortiment

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd bezig met het verkopen van stoffen mondkapjes die niet medisch gecertificeerd zijn.

Katoenen mondkapjes voor Vaderdag

Nu mondkapjes in het OV verplicht zijn en het niet lang meer duurt voordat het mondkapje niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, wordt het katoenen mondkapje nu...

Mondkapjes. Nieuwe Wiseguy Suspenders Face Wear nu verkrijgbaar

De Pay-off die Wiseguy Suspenders gebruikt is; ‘Never Let You Down’. Ook vandaag de dag, tijdens de Coronacrisis, proberen zij dit waar te maken met hun nieuwe collectie mondkapjes.

Het verschil maken met de juiste stropdas

De stropdas is maar een klein kledingstuk of eigenlijk is het een modeaccessoire. Toch kun je meer indruk maken met een stropdas dan jij denkt.

Mondkapjes weer beschikbaar!

Via deze weg willen wij jullie ook allemaal bedanken voor de mondkapjes-bestellingen die jullie massaal hebben geplaatst.

NIEUW; Mondkapjes bij Stropdassenwinkel.nl

De wereld is aan het veranderen en in verschillende landen is het dragen van een mondkapje vandaag de dag verplicht op openbare plekken waar het erg druk kan zijn en...

Sjaal als niet-medisch mondkapje

Nu social distancing aan de orde van de dag is en er een tekort is aan mondkapjes zien wij dat mensen steeds meer zelf niet-medische mondkapjes gaan maken.Op Stropdassenwinkel.nl vind...

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.


Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je stropdas en andere accessoires binnen 30 dagen retourneren.
Specialist in stropdassen met logo

Betaal veilig online

×