224 Stropdas zwart/ bruin

Stropdas zwart/ bruin

Elegante zuiver zijden stropdas met ingeweven diagonaal strependessin. De stropdas voelt soepel aan dankzij hoogwaardige voering en gebruik van satijnzijde.

  • Kleuren: zwart, bruin, grijs, ecru
  • Materiaal: zuiver zijde
  • Merk: E.L.Cravatte
  • Afmeting: 148 cm lang en 8 cm breed
Prijs: € 18,50
Opties

Voordelige Voorjaars Actie

Toe aan een nieuwe stropdas voor je lentegarderobe? Bij aankoop van 3 stuks mag je een pochet naar keuze uitzoeken. Check ook eens onze tips voor het dragen van een pochet. Deze actie loopt t/m 20 april. 

 

Hoe werkt het?

 

Plaats minimaal 3 stropdassen naar keuze en 1 pochet in je winkelmandje en vul in de kassa de kortingscode POCHET2014 in. Gratis pochet »

gratis pochet

Stropdassenwinkel: uitstekende service

uitstekende service

Stropdassenlengte 150 cm | Breedte: 7,5 - 7,7 cm

Met zorg stellen wij onze collectie stropdassen samen. Het model van de stropdas wordt uitgevoerd volgens de actuele mode. Zo hebben onze stropdassen een breedte van 7,5 tot 7,7 cm. Vind hier meer informatie over de juiste afmetingen van de stropdas. Zowel de binnen- als buitenkant van de stropdas bestaat uit hoogwaardige materialen. Eersteklas zijde, gecombineerd met een stevige en tegelijkertijd soepele voering zorgen voor een stropdas die garant staat voor veel draagplezier! stropdas met omschrijving maatvoering