Stropdas 346 Zwart

Progetto stropdas zwart

Must have! Deze sublieme zwarte Progetto stropdas laat zich uitstekend combineren bij vele gelegenheden. De zware satijnzijde geven de stropdas een rijke uitstraling met een diepe glans. De stropdas bevalt dubbel zoveel zijde garen per cm2 dan een gemiddelde stropdas, waardoor de das zeer zacht aanvoelt en pure luxe uitstraalt.

  • Geweven in Italiaanse Progetto weverij
  • Trendy detail: contrasterende tegenvoering in koningsblauwe zijde
  • Uni stropdas: makkelijk combineerbaar bij vele overhemden en pakken
  • De hoogwaardige satijnzijde geeft de stropdas een rijke glans
Prijs: € 39,95
Opties

Voordelige Voorjaars Actie

Toe aan een nieuwe stropdas voor je lentegarderobe? Bij aankoop van 3 stuks mag je een pochet naar keuze uitzoeken. Check ook eens onze tips voor het dragen van een pochet. Deze actie loopt t/m 20 april. 

 

Hoe werkt het?

 

Plaats minimaal 3 stropdassen naar keuze en 1 pochet in je winkelmandje en vul in de kassa de kortingscode POCHET2014 in. Gratis pochet »

gratis pochet

Stropdassenwinkel: uitstekende service

uitstekende service

Stropdassenlengte 150 cm | Breedte: 7,5 - 7,7 cm

Met zorg stellen wij onze collectie stropdassen samen. Het model van de stropdas wordt uitgevoerd volgens de actuele mode. Zo hebben onze stropdassen een breedte van 7,5 tot 7,7 cm. Vind hier meer informatie over de juiste afmetingen van de stropdas. Zowel de binnen- als buitenkant van de stropdas bestaat uit hoogwaardige materialen. Eersteklas zijde, gecombineerd met een stevige en tegelijkertijd soepele voering zorgen voor een stropdas die garant staat voor veel draagplezier! stropdas met omschrijving maatvoering